Az ifjúsági mérkőzés értékelése:
Gyulay László edző: „Az első félidő nem volt jó, nem tetszett a játékunk, nem voltunk kellően agresszívak a védekezésben, és ez hiányzott a támadásban is. Álmosan kezdtünk el kézilabdázni, úgy, ami nem jellemző ránk. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, egy igazán jó csapat ellen ez megbosszulja magát. A második félidőben azonban már hasonlított a játékunk a megszokottra. Elégedett nem vagyok ezután a mérkőzés után.”
Jó játékával emelte a mérkőzés színvonalát Markovics Rebeka a balszélen. „A meccs elején nem tudtuk kihasználni az ellenfél 5-1 elleni védekezését. Mi pedig sok gólt kaptunk főleg kettes pozícióban, ezen próbáltunk javítani, ami a végére többnyire sikerült is. A második félidőben szépen kijátszottuk a helyzeteinket, és főleg akciógóljaink voltak. Ekkor már felszabadultan játszottunk, és hoztuk azt a formát, amit edzőink elvárnak tőlünk.”

A junior találkozóról:
Danyi Gábor edző: „Jó mérkőzés volt, agresszívan kezdtük a védekezést és a támadást is, és ez meghozta az gyümölcsét. A végeredmény azonban nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget, ui. arra figyeltünk, hogy megfelelően megosszuk a terheket a játékosok között, hiszen nagy megterhelés vár még a lányokra. Nagy öröm számunkra, hogy sérültjeink visszatértek, és újra számíthatunk rájuk a pályán.”
Bouti Fruzsina szép megoldásokkal irányította a csapatot. „Az elején nagyon jól védekeztünk, ami aztán egy kicsit fellazult. Fáradtak is voltunk a hétvégi három napos diákolimpia miatt. Támadásban inkább az átlövések mentek, szélről egy kicsit sokat hibáztunk, de azért jó mérkőzés volt.”

NBI női ifjúsági, 17. forduló
2015.01.28.14:00
Audi Aréna, Győr
Győri Audi ETO KC – DVSC-TVP-Aquaticum: 40 – 25 (17 – 11)
Játékvezetők: Búza Bence, Cseszregi Bence
NBI női junior, 17. forduló
2015.01.28.16:00
Audi Aréna, Győr
Győri Audi ETO KC – DVSC-TVP-Aquaticum: 28 – 25 (14 – 9)
Játékvezetők: Búza Bence, Cseszregi Bence

Gratulálunk csapatainknak és edzőiknek!