Tizenegy éveseink edzője Kántor Kata arról tájékoztatott, hogy „két nagyon jó meccset játszottunk annak ellenére, hogy két meghatározó játékos nélkül léptünk pályára Veszprémben. Az első mérkőzést simán nyertük, a másodikon – várakozásaim ellenére – sajnos kikaptunk. A továbbjutásunk azonban így sem került veszélybe.”

Az U13 korcsoportban már régiódőntőt játszottak csapataink. Az U12-es lányok vívták a versenynap első meccsét, ahol Kun Attila edző szerint „a két legerősebb csapat találkozott a mérkőzésen. Kezdeti tapogatózás után, nagyon jó meccsen, lendületes játékkal tudtunk győzni. Ezzel a győzelemmel lépéselőnybe tudtunk kerülni a csoportgyőzelmet jelentő első hely megszerzéséért. A második mérkőzésen próbáltam minden játékosnak egyforma lehetőséget adni, ahol a végeredmény annak köszönhetően alakult ki, hogy nálunk több egyformán jó képességű játékos van.”

A 2001-es születésű lányokat vezető Ruskó Katalin az alábbiak szerint véleményezte a játéknapot: "Az első találkozón kicsit nehezebben indultunk, de a második félidőben sikerült azt a jétékot mutatnunk, amit tudunk. Magabiztosan elléptünk az ellenféltől, megfelelően használtuk ki a helyzeteinket. A második összecsapáson az ellenfél legjobb játékosát nem tudtuk tartani. A gyenge védekezésünkkel maradtunk alul, a dobott gólok száma megvolt, de ehhez képest túl sokat kaptunk. Az első félidő még ki-ki meccs volt, a második játékrész első tíz percében lépett meg a Haladás együttese.”

Gyermekbajnokság, U11
Vetési Gimnázium, Veszprém
2015.02.07.
Éles Kézilabda Iskola SE – Győri Audi ETO KC U11: 14 – 18 (5 – 7)
Győri Audi ETO KC U11 – Repülő Szarvas DSE: 12 – 18 (2 – 12)
 

Gyermekbajnokság leány, U13, régiódöntő
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC U12 – Haladás VSE: 27 – 23
Győri Audi ETO KC U13 – Student Comfort KUK: 31 – 20
Repül Szarvas DSE – Győri Audi ETO KC U12: 19 – 35
Haladás VSE – Győri Audi ETO KC U13: 36 – 27

Gratulálunk csapatainknak!