Nem indult jól a Nagybánya középdöntős BL-szériája, hiszen két vereséget hoztak magukkal az őszi csoportmeccsekről, így pont nélkül kezdték el a tavaszi küzdelmeket. Azóta viszont sikerült összeszedniük magukat, hiszen idegenben megverték a Savehof és a Viborg csapatát, a svédek ellen pedig tegnap hazai pályán is nagyarányú győzelmet arattak. A tavaszi fordulókon tehát egyedül az ETO-tól kaptak ki otthon nyolc góllal, ezzel pedig jelenleg továbbjutó helyen állnak a csoport 4. helyén.

A vasárnapi összecsapásunk létfontosságú lesz a románok számára, hiszen ezzel életben tarthatják továbbjutási esélyüket a negyeddöntőre. Utolsó középdöntős meccsük a Viborg ellen valószínű hatalmas csatának ígérkezik majd, hiszen jelenleg a két csapat között mindössze egyetlen pont különbség van a Viborg javára.

A március 8-i, Nagybánya elleni mérkőzés előtt csapatunkra még egy fontos otthoni bajnoki rangadó vár az Érd ellen. Jegyek azonban már kaphatók a www.jegymester.hu oldalon, és a győri Látogatóközpontban.

Várjuk mindenk szurkolónkat a meccsre, hajrá ETO!