"Fantasztikus teljesítménnyel jutottuk el a BL-legjobb nyolc közé, a hazai bajnokság alapszakaszának végére és Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Minden elismerésem a lányoké! A BL-ben kettő, az NBI-ben egy meccs van még előttünk, amelyek során most nem az eredmény lesz az első számú célunk. Mindenképpen nyerni szeretnénk természetesen, de most az is fontos, hogy befektessünk a jövőbe. Ugyanis március végén a Magyar Kupa Négyes Döntővel megkezdődik a szezon végjátéka, ahol csúcsformánkat kell majd mutatnunk. Szeretném, ha az előttünk álló három mérkőzés során tovább egységesedne a csapat, ezért mind fizikailag, mind taktikailag új dolgokkal készülünk. Szeretnék azoknak a játékosoknak is több lehetőséget biztosítani, akik eddig kevesebbet játszottak, hiszen fontos, hogy minél több hadra fogható játékossal vágjunk majd neki a szezon csúcsának." 

Hornyák Ági a csapat elszántságáról beszélt: "Annak ellenére, hogy Larvikban sem sikerült győznünk, elkeseredve egyáltalán nem vagyunk, egy idegenbeli vereség után mindenképpen meg szeretnénk mutatni mindenkinek, különösen a szurkolóinknak, hogy a hátralévő két BL-meccset győztesként lehozzuk. A Nagybányát kint is biztosan vertük, ez plusz bátorságot is ad nekünk, tehát extra erővel készülünk a vasárnapi meccsre."

Bódi Bernadett maximálisan bízik a csapatban: "Fontos, hogy a mérkőzéseken minimálisra szorítsuk a holt időt, a koncentráció hiányát, tehát minél többet tudjunk koncentráltan játszani. A korábbi meccsek hibáit alaposan kielemeztük, tanulunk belőlük, és a hátralévő két BL-meccset meg fogjuk nyerni. Pozitív hozzáállással haladunk majd tovább, ahol az egyenes kieséses szakasz vár ránk. A magam részéről maximálisan hiszek a csapatban, a csapatmunkában, és be fogjuk bizonyítani, hogy fegyelemmel, koncentrációval bárhová eljuthatunk.”

EHF Női Bajnokok Ligája középdöntő

Győri Audi ETO - Nagybánya

2015. március 8. 19.00, Audi Aréna Győr

Játékvezetők: Mandak-Rudinsky (SVK)

EHF ellenőr: Alsemgeest (NED)

Közvetíti: DigiSport 1

Jegyek még kaphatók a győri Látogatóközpontban és a www.jegymester.hu oldalon.

Várunk minden szurkolónkat! Hajrá ETO!