A héten viharos körülmények között vált meg Kenyeres Páltól a Debrecen férfikézilabda-csapata (a klub közleményében csak annyit hozott nyilvánosságra, hogy a hálóőr "rendkívül kirívó fegyelemsértést követett el, súlyosan megsértve munkaszerződésében és a DKSE etikai kódexében foglaltakat"), a hajdúsági vezetők azonban hamar gondoskodtak a pótlásról, s  leigazolták az ETO szerb kapusát, Srdjan Djordjevicet.

A korábban elküldött Borislav Basaric, Igor Milicevic kettős, illetve a pályafutását befejező Konkoly Tamással együtt Djordjevic a negyedik játékos, aki az elmúlt másfél hónapban elhagyta a csapatot.

A távozók helyére két új kézilabdázó érkezett. A 22 éves szerb beállós, Milan Kuzman korábban Százhalombattán szerepelt, tavaly az NB I/B Nyugati csoportjában bajnoki címet szerző együttesben 26 mérkőzésen 55 gólt dobott.
 
Nem ismeretlen a szurkolók előtt a 34 esztendős Harta Béla, aki a 90-es években már játszott zöld-fehérben. A balkezes átlövő olaszországi légióskodás után Komlón és a Pápán szerepelt, a Veszprém megyei kisvárosból tér most vissza az ETO-hoz.