Hogy vagy Duda, hol tart a rehabilitációd? Terv szerint megy minden?

Köszönöm, kiválóan vagyok! Minden jól halad eddig, folyamatosan dolgozom azon, hogy visszanyerjem a formámat, rengeteg munka áll még előttem.

Sok jó hírt hallottunk rólad Brazíliából, mi a legszebb élményed erről a pár hónapról?

Nagyon jól éreztem magam otthon. Mindenek előtt hatalmas öröm volt számomra, hogy a kezdeti fájdalmaimtól eljutottam odáig, hogy elkezdhettem újra futni. Aztán óriási volt az is, hogy a díjazásról a családom körében értesültem, és persze hatalmas élmény volt az is, ahogy a városomban fogadtak.

Milyen gyakorlatok jönnek most a további felépülésben?

Rengeteg erősítő és stabilizáló gyakorlat. És amit már nagyon várok: hamarosan elkezdhetek néhány kézilabdás mozgást is!

Láttad a szombati skopjei BL-negyeddöntőt? Mi volt a benyomásod?

Igen, láttam a meccset. Szerintem a Vardar önmagához képest jobban játszott, a Győr pedig önmagához képest gyengébben. Sok volt az eladott labda és a hibázás. Szerintem a következő meccset megnyeri a Győr azzal, hogy javít a védelmén, és több gyors letámadást vezet.

Voltál már hasonlóan nehéz helyzetben?

Igen, volt olyan, hogy egy hasonlóan nehéz helyzetet megoldottunk, volt olyan is hogy nem sikerült. Két éve például a Valcea ellen sikerült..

Hogy tudod segíteni a lányokat? Találkozol velük?

Leginkább azzal, hogy öntöm beléjük az önbizalmat, a pozitív szemléletet. Természetesen megyek az Arénába, hogy a saját edzéseimet elvégezzem, és fogunk találkozni. Már nagyon vártam, hogy újra lássam a csapatot, borzasztóan hiányoztak a lányok!

Szerinted mi a titka, vagy kulcsa annak, hogy szombaton sikerüljön a FINAL4 kvalifikáció?

Hatalmas lendülettel kell kezdenünk a meccset, és hinni abban, hogy sikerülni fog. Néha fejben nehéz elhinni, mert valóban nehéz. De mindenképpen ki kell tartani, mert semmi sem lehetetlen!
És persze a szurkolókra is óriási szükség van, ők mindig rengeteget segítenek nekünk. Úgyhogy remélem, most is kitesznek magukért, és felrobbantják az Arénát!