1.félidő
A játékosok bemutatását követően a rehabilitációját végző, hazájából klubjához visszatérő Eduarda Amorimot, Dudát köszönti a Győri Audi ETO KC és a szurkolók a világ legjobb játékosa cím eléréséért. Ambros Martín az alábbi hetes kerettel kezdi a mérkőzést: Löke, Sen, Kovacsics, Aquilar, Szepesi, Bódi és a kapuban Grimsbö.
Az eső gólt a Vardar szerzi, de Heidi Löke gyorsan válaszol. Andrea Penezic újra lövéshez jut a 3. percben, 1:2. Az ötödik percben Misi lövi meg első gólját, 2:2. Két perce rá Macarena Aguilar is gólt lő betörésből. Andrea Penezic kiegyenlít a 8. percben, 3:3. Emberelőnybe kerülünk, Misi lő gólt belőle, 4:3. Nikolic megkülönböztető mezben egyenlít, de Bódi gyorsan válaszol, 5:4. Lekic is gólt lő, 5:5. Ana góljával 6:5 a 12. percben. Misi két gólosra növeli az előnyt, 7:5 a 15. percben. Védekezés közben kiküldik két percre. Korsó góljával már 8:5! Penezic újabb gólja, 8:6. Misi betörésből 9:6. Bodesz négygólosra növeli az előnyt a 20. percben, 10:6. Időt kér a Vardar. Jovanka Radicevic kiszorított helyzetből 10:7. Gyönyörű passzból Heidi Löke 11:7. Litrét kiküldik 2 percre, Penezic újabb gólja, 11:8. Lekic figyelmetlen helyzetben lő, 11:9. Heidi újabb szép passzt kap, 12:9. Gyorsindításból Dembere lő, 12:10. Ana átlő, 13:10. Heidit kiállítják két percre, és büntetőhöz jut az ellenfél, Sokac belövi 13:11 a 28. percben. Radicevic szélső ismét eredményes, már csak egy gól van közte. Eladjuk a labdát, támadhat a Vardar, szerencsére fölé lövik, még egy győri támadás belefér, de elvétjük: 13:12.

2. félidő

Korsó lövi a második félidő első gólját, majd Misit kiállítják két percre. Lazovic lövi a Vardar 13. gólját. Radicevic kiegyenlít, 14:14. Passzív játéknál Ana a 15. gólt lövi. Althaus újabb gólja, 15:15. Gyorsindulásból Radicevic 15:16. Hetest kapunk, Misi kihagyja. Penezic belövi, plussz két percet kap Litre. Ambros időt kér. Heidi hetest kap, Korsó lövi be, 16:17. A Vardar is időt kér. Sajnos gólt lőnek, de Ana Sen válaszol, a 12. percben, majd Lekic újabb gólja, 17:19. Penezic megint lő, 17:20. Hosszú gólcsend után Ana Sen lövi a 18. gólunkat. Penezic tüzel, 18:21. Litre kap szép passzt, góljával 19:21. Althaus góljával a 20. percben 19:22. Ana lövi a 20. gólunkat. Lekic góljával 20:23. Knedlikova hetest harcol ki, Korsó értékesíti, 21:23. Radicevic góljával 21:24. Misi lyukat talál, 22:24. Litre alakítja 23:24-re. Anát kiküldik két percre, Nikolic góljával 23:25 a 25. percben. Klikovacot is kiküldik két percre. Lazovic lövi a 26. macedón gólt. Jana válaszol, 24:26. Hornyák Ági góljával 25:26 két perccel a vége előtt. Korsó kiegyenlít. Heidit kiküldik 1 perccel a vége előtt. Korsós Dorina lövi be az utolsó másodpercekben, majd Anja Althaus, a vége 27:27.
 

Ambros Martín értékelése: „Nehéz helyzetből indultunk, de valóban bíztunk benne, hogy sikerülhet nemcsak győzni, hanem a hátrányt is ledolgozni. Azt látom, hogy talán az előnyhöz korán jutottunk, és ez időben megkongatta a Vardar vészharangját, tudtak váltani, és visszajönni a mérkőzésbe. A csapatomnak gratulálok, az egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak, hiszen végig küzdöttünk a körülményekkel, ez idén erre volt elég. Sok sikert kívánok a Vardarnak a FINAL4-ban.

Kari Grimsbö így látta a mai meccset: „Nagyon jó volt a mögöttünk lévő hét, igazi bizakodással indultunk. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük, személy szerint magamtól is sokkal többet vártam. Gratulálunk a Skopjénak!”

Indira Kastratovic nyilatkozata: „Mindenek előtt szeretnénk megköszönni a vendéglátást, mert úgy éreztük magunkat, mintha haza jöttünk volna. A hét során nem arra gondoltunk, hogy meg akarjuk őrizni a hatgólos előnyünket, hanem meg is akartuk nyerni a mérkőzést. Az elképzeléseink nagyrészt sikerültek is, nagyon boldogok vagyunk, igyekszünk a jó formát tovább vinni a FINAL4-ba.”

A Vardartól Jovanka Radicevic nyilatkozott: „Sajnálom, hogy nem a FINAL4-ban kerültünk össze a Győrrel, és kettőnk közül kellett kikerülnie a bejutónak. Nagyon készültünk a visszavágóra, tudtuk, hogy milyen erős csapathoz jövünk, és hogy a győri atmoszféra félelmetes. A kézilabda azonban ilyen, ezúttal nekünk hozott továbbjutást, igyekszünk helytállni májusban.”