A klub elnöke, Kelecsényi Ernő nyilatkozott a hétvégét követően, és kiemelte az ETO-szurkolótábor fantasztikus hozzáállását.

Nagyon készültünk a visszavágóra, és valóban hittünk benne, de így visszatekintve el kell ismernünk, hogy egy jobb csapat győzött le bennünket. Az első órák, sőt napok nagyon nehezek voltak számunkra, hiszen realizálódott, hogy idei BL-álmaink nem teljesülhetnek. Mindezek ellenére maximálisan büszke vagyok a csapatra, mert küzdeni tudásáról, összetartásáról nemcsak a szombati mérkőzésen tett tanúbizonyságot, hanem az egész eddigi szezon során is. Szeretném emellett kiemelni a szurkolóink egyedülálló hozzáállását is, akiknek biztatása betöltötte az Arénát, fantasztikus hangulatot teremtett a játékhoz, és ez egészen a mérkőzés végéig kitartott. Sportszerűségükről, a csapathoz való kötődésükről tanúskodik, ahogy a mérkőzés végén állva tapsolták a lányokat, akik az utolsó pillanatig oroszlánként küzdve bizonyították, méltóak a közönség szeretetére. Ezúton is szeretném minden szurkolónknak megköszönni a támogatást, akik kilátogattak a BL-negyeddöntő visszavágóra, és világszínvonalú szurkolást produkáltak. A következő hetekben is alázattal dolgozunk tovább, hiszen fontos mérkőzések várnak még ránk a szezonban. – tette hozzá az ETO elnöke.

A Győri Audi ETO és az ÉRD hét végi kupaszerepléseit követően véglegesedett a bajnoki elődöntő két időpontja, amely szerint április 23-án 18:00 órakor Győrött, április 28-án 18:00 órakor pedig Érden csap össze a két csapat a döntőbe jutásért. Amennyiben harmadik mérkőzésre is sor kerül, annak időpontja és helyszíne: április 30. 18.00 óra, Győr.