Az Audi Aréna Győrben tavasszal meghonosított családbarát szurkolói kiszolgálás tovább folytatódik, hiszen az új szezon első eseményén, a Leier Szuperkupán is gyermekmegőrző segíti a családokat a felhőtlen szórakozásban. A legifjabb szurkolókat a Szülők Háza sarok várja játékokkal, labdákkal, kézműves foglalkozással és természetesen a Klub kabalafigurájával, ETOCÁ-val.

A családok ezen felül a Leier különleges ajándékára is pályázhatnak: az építőanyag gyártással foglalkozó vállalat a legnagyobb kézilabda szurkoló családnak egy százezer forintos vásárlási utalványt ajánlott fel. A versenyben résztvevő családokat a lelátóról választja ki a műsorvezető, és a három leglelkesebb família közül kvízjáték segítségével kerül ki a győztes, akik bármilyen építőipari termékre felhasználhatják a százezer forintos Leier utalványt. „A Leier cégcsoport Magyarország piacvezető építőanyag gyártójaként is megőrizte a családi vállalkozások szellemiségét, így kiemelt fontosságú számunkra minden olyan kezdeményezés, amely a családok életét pozitívan befolyásolja. A mai általános életvitel mellett nagy jelentőslége van, hogy a családok minőségi időt töltsenek együtt, amelyre kiváló alkalom a sportesemények látogatása. Ezen kívül pedig természetesen szívesen támogatjuk a jövő sikeres sportolóinak utánpótlás-nevelését is, hisz mindannyiunk számára gyermekeink jövője a legfontosabb” - mondta el Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője.

A Leier nemcsak a Szuperkupa eseményre csatlakozik a kézilabdát támogató cégek közé. Az győri központú nemzetközi cégcsoport a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának is szponzora, emellett pedig a Klub új saját kupájának, az ETO Családi Kupának is névadója lett. A Leier ETO Családi Kupa a Klubhoz tartozó utánpótlás bázisok megmérettetése, amelyhez hozzátartozik Dunaszerdahely, Kozármisleny, Székelyudvarhely, Csorna és Ikervár. Az első Kupát augusztus 11-13. között rendezi a Győri Audi ETO, amelyből tradíciót kíván létrehozni, és megismételni ezt minden nyáron.

A Leier Kézilabda Szuperkupa programja:

2015. augusztus 29., szombat, Audi Aréna Győr:

14:00 GYŐRI AUDI ETO–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (tv: DunaWorld)
16:00 MKB-MVM VESZPRÉM–MOL PICK SZEGED (tv: M4)

Jegyár: egységesen 4000 forint.

A jegyértékesítés augusztus 10-én indul a www.jegymester.hu oldalon, valamint a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross utca 21.). Belépők a helyszínen augusztus 29-én 12 órától is megválthatók. A négy résztvevő csapat szurkolótáborának szervezett jegyértékesítés zajlik.