1. félidő:

A kezdő felállásunk Tomori, Kovacsics, Broch, Bódi, Löke, Korsós, a kapuban Kiss Éva. Két támadást védekezünk ki gól nélkül, Heidi pedig büntetőt harcol ki. Kovacsics értékesíti, 1:0. Gyors ellentámadásból szerezzük második gólunkat, Korsós talál be, 2:0. Ziccerig játsszuk Korsóst, már 3:0 az ötödik percben. Planéta előtt nyílik meg a fal, 4:0. A Kragujevac is hetest harcol ki a hetedik percben, Kiss Éva nemcsak a lövést, hanem a kipattanót is kivédi! Tomori hálószaggató gólt lő 9 méterről, 5:0. Kiss Éva a második hetest is kivédi! Belülvédekezésért mi is büntetőt lövünk, de Misi a kapusba lövi. Kőkeményen védekezünk, a nézőtéren csak a magyar szurkolótábor hallatszik. Az első szerb gólt a 11. percben kapjuk átlövésből, 5:1. Tomori gyors válasza a túloldalon, 6:1. A következő büntetőbe is beleér Kiss Éva, de becsorog a labda, 6:2. Tomori újabb gólt szerez, de csúnyán visszarántják, így emberelőnybe is kerülünk, 7:2. Gyors ellentámadásból Broch növeli 8-ra a góljaink számát. Janát 30 méteres passzal indítja Tomori, 9:2. Hársfalvi első BL-meccsén a pályán, következő ziccergólunkat Heidi lövi, 10:2. A szerb edző időt kér. Jana két percet kap, de kivédekezzük az emberhátrányt, a támadásban pedig heteshez jutunk, Nycke lövi be, 11:2. Janával szemben csúnyán szabálytalankodnak, két perc és büntető az ára, Nycke ezt a hetest is biztos kézzel értékesíti, 12:2, rászámol a közönségünk a szerbekre. Duda a pályán védekezésben! Kiss Éva ziccert is véd! Jana szélről ismét betalál, 13:2. A huszonegyedik percben kapjuk a harmadik gólunkat, 13:3. Sulland is meglövi első gólját, 14:3. Kettős emberelőnyben vagyunk, Groot újabb büntetőt lő, 15:3. Kiss Éva egy újabb ziccert véd, de egyet mi is kihagyunk. Korsós egy az egyben megveri a védőt, 16:3, plussz egy újabb emberelőny, a szerbek hat kiállításnál járnak. Éva szédületes formában, újabb ziccervédést produkál, Yvett pedig szépen befordul a túloldalon, 17:3. Bodeszt szépen kijátsszuk szélen, majd ő indul a következő támadásnál is, 19:3-ra vezetünk két perccel a félidő vége előtt. Bódi újabb indulással a huszadik gólunkat lövi, a félidei eredmény 20:3.

2. félidő:

Grimsbö áll be a kapuba a második félidőre, amelyet Planéta gólja nyit, 21:3. A túloldalon is gól, 21:4. Misi átlövésből második gólját lövi, 22:4. Szimót megverik egy az egyben, 22:5. Löke hetest harcol ki, Misi értékesíti, 23:5. Löke gyorsindulásból 24:5-ös eredményt állít be. Heidit kiküldik két percre, hetest is kapunk, belövik, 24:6. Lyukas a falunk, 24:7. Bodesz szélső befutása, 25:7. Tomori lövi a 26. gólunkat, de kapunk is egyet, 26:8. Tomori hát mögött passzol Korsósnak, 27:8. Korsós indul egy kivédekezett támadásból, majd Löke is megindul, 29:9, húsz gólos az előnyünk! Planéta átlövi a szerb falat, 30:9. Grimsbö indítja Bódit, mi is kapunk egy gólt, 31:10. Szimó szépen emelkedik, 32:10. Ellopunk egy labdát, villámgyors indulás, Jana fejezi be, 33:10. Zsuzsi labdát szerez, mezénél fogva visszarántják, két perc. Kovacsics talpról a 34. gólunkat lövi a második félidő derekán, Amorim újra védekezik. Linn Sulland másodjára eredményes, szélről kapunk is egy gólt, 35:11. Knedlikova kiélezett szögből bepattintja, 36:11. Lökét lerántják, újabb szerb kiállítás, most két beállóval játszunk. Hársfalvi lövi első BL-gólját, 37:11. Löke gyors ellentámadásból szaporítja a góljaink számát, 38-nál járunk, egy válasz a túloldalon, 38:12. Jana megint pontos szélről, majd ő indul a következő kivédekezett támadásnál is, 40:12. Hársfalvit ziccerig játsszuk, már a második gólját lövi, ziccerig jut az ellenfél is, 41:13. Jana megint kilövi a sarkot szélről, 42:13, egy perc van hátra, zúg a „Szép volt csajok!” a nézőtérről. Karit fejbe lövik, de szerencsére nincs baj, több gól már nem esik, a végeredmény 42:13.

Gratulálunk a lányoknak, fantasztikus játékot produkáltak! A másik meccs végeredménye:

Glassverket - Sercodak Dalfsen: 26:21, amely alapján holnap 17 órakor a norvég Glassverkettel játszunk a BL-főtáblára kerülésért! Várunk mindekit a tévé elé, a Sport 1 élőben közvetíti a meccset. 

Hajrá ETO!