1. félidő
A hazai csapat kezdte a mérkőzést. A győri csapatban Ambros Martín Löke, Korsós, Tomori, Bódi, Kovacsics, Broch hatosnak szavazott bizalmat a kezdőben, a kaput Grimsbö védte elsőként. Első két támadásából eredményes a norvég csapat. Planéta szerzi az elő győri gólt, amire válaszol is az ellenfél (1-3). Tomori elereszti, és megszerzi a másodikat. Planéta második góljával kiegyenlít a negyedik percben. A Glassverket indításból lövi a negyedik gólját. Kovacsics is feliratkozik a góllövő listára egy szép találattal, majd Bódi is szélről, ezzel átvesszük a vezetést a kilencedik percben (5-4). A norvégok azonban rögtön válaszolnak rá. Korsós szélről kap egy jó labdát, amit gyönyörűen bevisz a hálóba, a másik oldalon ismét érkezik a válasz. Groot érkezik irányítóba, Kovacsicsot váltja, és egy szép átlövés góllal mutatkozik be (7-7). Hétméterest harcol ki az ellenfél. Bódi szélen villan egy szépet. A győri szurkolótábor folyamatosan biztatja a csapatot. Amorim érkezik a pályára védekezni a félidő felénél. Egy lerohanás végén Korsós a kapu mellé bombázza. Knedlikova érkezik jobbszélre és Kovacsics balba. Löke látványos mozdulattal szerez gólt, közben két percet is szerez, emberelőnybe kerülünk. Grimsbö ziccert véd. Gyönyörű labdát kap Broch, aki nem véti el, vezetünk 10-9-re. Először a pályán Sulland jobbkettőben. Beállóból eredményes az ellenfél, ismét egál a vége előtt nyolc perccel. Groot belövi második gólját, ismét egyenlő az állás. Tomori kapufára bombáz, az onnan kipattanó labdát megszerzi. Fordít a Glassverket, 11-12 a vége előtt öt perccel. Tomorit rántják le a mezénél fogva, de csak szabaddobást kapunk. Knedlikova elhibázza első próbálkozását. Két gól a norvégok előnye (11-13), kikéri idejét Ambros Martín, amikor három és fél perc van hátra az első játékrészből. Visszajön Korsós a balszélre, és újra Kovacsics az irányító. Levadásszák Groot passzát, és lerohanásból lő az ellenfél, először vezetnek hárommal a norvégok. Groot hétméterest lőhet, ezzel kettőre faragjuk hátrányunkat. Szerez egy büntetőt a másik oldal is. Korsós Groottól kap egy szép passzt, amit könyörtelenül bevág a hálóba (13-15). Norvég időkérés huszonegy másodperccel a befejezés előtt, ami után már nem születik gól. Két gólos hátrányban kezdjük a következő játkrészt.

2. félidő
Marad Grimsbö a kapuban, mi kezdjük a támadást. A norvégok kezdik a gólgyártást, de Planéta válaszol. Majd Kovacsics átlövésből bevágja, feljövünk egy gólra (15-16). Nem hagyja magát az ellenfél, ők is lőnek. Korsós parádés passzt kap Tomoritól, amit meghálál, és átejti a kapust. Planéta lövi a tizenhatodik győri gólt. Lökét visszarántják, kiállítást érdemel, emberelőnybe kerülünk a mérkőzésen másodjára. Planéta Lökét játssza meg, aki nem hibáz (18-18). Groot egy átlövéssel megfordítja az állást, de csak néhány másodpercre. Groot azonban újra villan egy nagyot középen. Groot irányít, Kovacsics és Planéta a két kettes pozícióban, Bódi és Korsós a széleken. Groot zsinórban a harmadikat lövi, 21-19-re vezetünk a tizenharmadik percben. Planéta lövése a kapusról talál utat a kapuba. Norvég időkérés a félidő felénél. A győri szurkolótábor lankadatlanul hallatja biztató hangját. Amorim és Broch védekezik középen. Amorim szenzációs labdát szerez. Ismét Groot remekel. A nyolcadik gólját lövi, amikor belül vagyunk az utolsó tíz percen, és hat gólos előnybe kerülünk. Időkérés a norvégoknál. Amorim és Broch kettőse szinte bevehetetlen falat képez középen a védelmünkben. Grimsbö is sorra olvassa az ellenfél próbálkozásait. Harmadik büntetőjét kapja a norvég csapat Groot elleni szabálytalanság miatt. Kovacsics Planétától kap remek labdát, amit gyönyörűen varázsol a hálóba. Lerohanásból Bódi szerez gólt (27-20). Első kiállításunkat Tomori kapja. Sulland szép találattal mutatkozik be a második félidőben. Ismét kiküldik Tomorit kétpercre, emberhátrányban fejezhetjük be a mérkőzést. A harmincadik gólt Sulland szerzi, ezzel beállítja a végeredményt (30-21). Ezzel a győzelemmel felkerül a BL főtáblára a Győri Audi ETO csapata. 

Csapatunk a BL főtábla C csoportjában folytathatja nemzetközi szereplését az FC Midtjylland (dán), a Vardar Szkopje (macedón) és a Hypo Niederösterreich (osztrák) együttesek társaságában.

Gratuláunk mindnekinek! Köszönjük a szurkolást! Hajrá ETO! Hajrá Győr!