A Bajnokok Ligája a legrangosabb versenysorozatnak számít a kézilabdában is, ezért az igazi kézilabda rajongók bizony sok száz kilométert is képesek megtenni egy-egy színvonalas meccsért, főleg ha kedvenc csapatuk játszik. A Győri Audi ETO ezért egy hagyományteremtő felajánlással kedveskedik távoli szurkolóinak, akik kellően elhivatottak, és szívesen meglátogatnák a hazai ETO BL-meccseket.

A Klub szeptember 20-tól várja távoli szurkolóinak jelentkezését, pontosan megjelölve, honnan érkeznének a drukkerek. Aki a google map szerint a legtávolabbról jelentkezik be, hogy szeretné a 3 őszi BL-csoportmeccset a helyszínen megtekinteni, annak 4 db BL-bérletet ajánl fel a Klub, segítve ezzel a kis szurkolócsapat útiköltségének ésszerű megosztását is.

A jelentkezés időtartama: szeptember 20. - október 17. Az első hazai mérkőzést október 25-én játsszuk a dán Midtjyllanddal. A jelentkezők a jatek@gyorietokc.hu email címre küldhetik be jelentkezésüket, megjelölve a lakóhelyük pontos címét. A nyertes kiválasztása és közzététele október 18-án történik meg. A nyertesnek az első mérkőzésen lakcímkártyával kell igazolnia lakóhelyét.

További információ, jelentkezési szabályok és jelentkezési lap: www.gyorietokc.hu/hu/letoltheto-anyagok

Várjuk a legelhivatottabb és legtávolabbi ETO-szurkolók jelentkezését!

Hajrá ETO!