Várj egy picit, megnézem, Boldizsár elaludt-e…

Ha mostanában Görbével telefonál az ember, ilyen mondatokra számítani lehet. Szerencsére a kis trónörökös tényleg nagyon nyugis, eddig még egyetlen beszélgetésünk alatt sem hallottam a hangját, hogy elégedetlenkedne. Az éppen ma négyhónapos Boldizsár ezúttal is békés szunyókálással ünnepelte szülinapját.

Édesanyja eközben túl van három kemény napon, amelyet a válogatottban, Budapesten töltött, először távol kisbabájától.
"Nagyon jól éreztem magam a válogatottban is, végigcsináltam a napi két edzést." – mesélte Anita.

"Először nem voltam benne biztos, hogy menni fog, de végül gond nélkül tudtam teljesíteni. Már két hete küszködök egy makacs náthával, azt mondják, akár három hétig is eltarthat, amíg kijövök belőle. Ezt azért megéreztem. De jó volt újra együtt lenni a nemzeti csapattal is. Hajtós, kemény edzések voltak, sok taktikával, és ami számomra most nagyon fontos: gyorsaságfejlesztő gyakorlatokkal. Úgy érzem, sikerült fejlődnöm ez alatt a pár nap alatt is. Ma Dabason játszunk a szlovákok ellen, ahol a kispadon ott leszek, de úgy döntöttem, játszani még nem fogok. Aztán a csapat pénteken utazik ki Finnországba, én pedig itthon folytatom az edzéseket. Nem pihenek tehát, hanem egyéni edzéseket végzek. Hétfőn Orbival már Győrött kezdjük Ambrossal, egyelőre még ketten, aztán hétfőn délután-kedden jön vissza mindenki, attól függően, hogy mikor játszott a válogatott meccset. Az a hét kemény lesz, nagyon hatékonynak kell lennünk, mert szombaton már el kell kapnunk a Skopjét…"

Női Eb-selejtező, 5. csoport, 1. forduló
2015.10.08. 18:00
Dabas
Magyarország – Szlovákia: 32 – 19 (15 – 8)
Játékvezetők: Marics, Masics (szerbek)
Magyarország: Kiss É., Bíró (kapusok), Bódi 4, Korsós 2, Kovacsics 2, Planéta 1, Tomori 1, Bulath 1, Erdősi 3, Hornyák D. 1, Kovacsisz 4, Mayer 5, Mészáros

Gratulálunk a válogatottnak, főként a győri Lányoknak! Várjuk Őket vissza!