Az első félidőt jól kezdte csapatunk, a védekezésünk tizenöt percig olajozottan működött. Aztán a lányok egy kicsit kiengedtek, és a támadójátékunk sem alakult tökéletesen. Hibával, kihagyott helyzetekkel játszottunk, ami az ellenfél játékának viszont kedvezett, gyors ellentámadásokkal a dánok kiegyenlítettek, és döntetlennel fordultunk.

A második játékrészben sem tudtak a lányok kellő lendületet szerezni sem támadásban sem védekezésben. Folyamatosan mentünk az eredmény után. Mi sok hibával, a dánok annál nagyobb elánnal játszottak. 

Nehezen kezdtünk a mai napon” – mondta el Helle Thomsen a Midtjylland másodedzője. „Éreztük a győri Aréna nyomását, emiatt számos kiállításunk volt a mérkőzés elején. De képesek voltunk váltani később, megerősítettük a védelmünket, és sikerült megállítanunk az ETO támadójátékát, nem tudták a saját játékukat játszani. Azt hiszem, ez volt a kulcsa a győzelmünknek. A második félidőben nagyon nagy fordulatszámon játszottunk, és azt hiszem, kicsit meg is lepődtünk ezen a győzelmen.”

Sabine Englert szerint: „Nem adtuk fel a kezdeti nehézségek után, és visszajöttünk a játékba. Mindenki nagyon magas szintű játékot produkált a csapatunkban, ez egy igazi csapatmunka volt. Különösen a második félidőben sikerült kiváló teljesítményt nyújtanunk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy legyőztük a Győrt az otthonukban.

Ambros Martín vállalta a felelősséget a vereségért: „Gratulálok a Midtjyllandnak a győzelemért, valójában nem adtak nekünk esélyt, főleg a második félidőben. Minden lépésünkre megtalálták a választ, amely egy figyelmeztetés számunkra. Nem találtuk a megfelelő lövőpozíciókat, tulajdonképpen 10 centivel a föld fölött jártunk a Vardar meccs óta. Ez mindenképpen az én felelősségem, hogy a csapatot nem húztam vissza a földre az első győzelmünk után. A BL-sorozat nagyon hosszú és nagyon nehéz, ezt kell szem előtt tartanunk, és meg kell találnunk azokat az energiákat, amelyekre támaszkodhatunk, ha egy rosszabb napot fogunk ki.

Eduarda Amorim elismerte a Midtjylland jobb teljesítményét: „El kell ismernünk, hogy a dánok ma jobban játszottak, megérdemelték a győzelmet. Nem játszottunk az elvárt szinten, főleg a második félidőben, a végén pedig már túl késő volt, amikor eszméltünk. A Midtjylland nagyszerű kapusteljesítményt is fel tudott ma mutatni, nekünk mindenképpen elemeznünk kell a ma történteket, és meg kell találnunk a módját, hogyan fejlődjünk tovább.