A 2012-ben alapított Görbicz Anita ösztöndíjat idén megosztva Pál Tamara és Szilovics Fanni kapták. Mindkét játékos 2000-es születésű, tehát serdülő korosztályú. Tamara viszont már meghatározó szerepet tölt be a 4 évvel idősebb korosztályban is: az NBI ifi-junior bajnokságban játszik az ETO színeiben. A fiatal átlövő tehetségét bizonyítja, hogy a tavalyi szezonban a bajnokságban 500 gól fölött lőtt, tehát csapatának rendkívül fontos, gólerős tagja volt. A válogatottban a serdülő csapatot erősíti, akikkel a héten éppen Franciaországba utazik egy nemzetközi tornára.

Szilovics Fanni szintén átlövő, első sorban a bal oldalon. Testfelépítése, ereje, tehetsége, kitartása miatt edzői a jövő Eduarda Amorimját látják benne. Ő is a serdülő válogatott tagja, Tamarával együtt tehát Franciaországba készül.

Az ETO első névadó szpozorának, a Győri Keksz gyárnak egykori igazgatójáról elnevezett Halbritter Mátyás díjat idén Lakatos Rita kapta. Rita 1999-es születésű, tehát korosztálya szerint ifi, de már a junior bajnokságban, illetve az ETO NBI B felnőtt csapatában pallérozódik. Az irányító-balátlövő játékos az ifjúsági válogatott meghatározó tagja is egyben, az idei ifi EB bronzmérkőzésén 11 gólt vágott a románoknak, ezzel segítve éremhez a válogatottat.

Mindhárom játékos a Bercsényi Miklós Szakközépiskola és a Győri Audi ETO Kézilabda Akadémia tanulói, szorgalmuk, kitartásuk miatt csapataik vezéregyéniségei.

Gratulálunk mindhárom játékosunknak, és további sok sikert kívánunk tehetségük kibontakoztatásában!