Idén ősszel indítottuk el új honlapunkat, amellyel igyekszünk XXI. századi színvonalon kiszolgálni szurkolóinkat. A mai napon pedig útjára indul az angol nyelvű verzió is, amellyel már a külföldi szurkolók is tájékozódhatnak a Klub és a csapat híreiről.

Az elmúlt években egyre több külföldi kézilabda rajongó kereste fel klubunkat azzal az igénnyel, hogy szívesen követné a csapat életét az interneten. A Bajnokok Ligája versenysorozat kapcsán szintén rengetegen érdeklődnek a mérkőzések, a játékosaink iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy híreinket számukra is elérhetővé tesszük. A nyelvváltás a honlap jobb felső sarkában (?) található nyelvválasztó gombra kattintással történik. Az állandó információk mind fordításra kerültek, a folyamatosan frissülő hírek pedig néhány órás késéssel olvashatók angolul is a weboldalon.

Kedves idegen nyelvű szurkolóink, örömmel köszöntjük Önöket is az ETO szurkolótáborában, bízunk benne, hogy az információk kiterjesztésével csapatunk külföldi szurkolói közössége is gyarapodni tud majd a jövőben. Várjuk Önöket szeretettel mérkőzéseinkre, szurkoljunk együtt a lányoknak!

Hajrá ETO!