Az ETO-n kívül a Vardar és a Midtjylland is 1-1 vereséget könyvelhet el eddig a csoportküzdelmek során, így azonos pontszámmal állunk, de a gólkülönbségek miatt a sorrend: Vardar, Midtjylland, ETO. A soron következő mérkőzés fontos számunkra, mert megnyerése esetén már biztos továbbjutók vagyunk a januárban kezdődő középdöntőbe. Természetesen a vitt pontszámok miatt kiemelten fontos lesz a hátralévő két mérkőzés is Dániában, és itthon a macedón csapat ellen.

A múlt szombati, idegenbeli mérkőzést látva most is nagyon komolyan kell vennünk a találkozót, hiszen az ellenfélnél voltak kiemelkedő teljesítmények, például a szlovák Tothova 10 gólt vágott nekünk. A BL góllövőlistán egyébként Tothova a 11. helyen áll holtversenyben például a Vardar átlövőjével, Peneziccel. Lányaink teljesítménye egyenletes volt, minden mezőnyjátékosunk jegyzett találatot, a legtöbb gólig (4-4) Planéta Szimonetta és Linn Sulland jutottak. Legjobban viszont Orbán Adrienn góljának örültünk azonban, aki hosszú rehabilitációja után a Hypo otthonában meglőtte első gólját. 

Csapatunk a tegnapi vereséget követően ma reggel edzéssel kezdett, és a hátralévő két napon is egy-egy edzéssel készül az összecsapásra. 

Győri Audi ETO KC - Hypo Niederösterreich

Bajnokok Ligája csoportkör, 4. forduló

2015. nobember 8. 17 óra, Audi Aréna Győr

Játékvezetők: Joanna Brehmer, Agnieszka Skowronek (POL)

EHF delegátus: Janka Stasova (SVK)

Jegyek kaphatók a www.jegymester.hu oldalon, és a győri Látogatóközpontban, valamint a helyszínen.

Hajrá ETO!