Az első félidő első felében lendülettel ment a csapatunk, de egy megtorpanás után a Vardar átvette a vezetést, és három gólosra növelte előnyét, amelyet meg is tudott tartani a szünetig. A védekezésünkön egyelőre van mit javítani, az ellenfél meg tudta találni a beállóját, és átlőni is sikerült a győri falat.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Az elején mentünk a Szkopje után, aztán egy ritmusváltás következett a lányok játékban: kiegyenlítettünk, és többször négy góllal is elmentünk. Védekezésünk feljavult, támadójátékunk is eredményes tudott lenni. Görbe nyolc gólig jutott, és varázspasszokat is osztogatott Heidinek, aki több büntetőt is kiharcolt, és öt találatig jutott. Kiss Éva a kapuban zseniális védésekkel járult hozzá az eredményhez. A mérkőzés vége felé az ellenfél újra ki tudott egyenlíteni, de az utolsó másodpercben Görbe segítségével Heidi villant egy utolsót, amivel nyertesen hagyhattuk el a játékteret. 

Jan Pytlick: "Picit ugyan csalódottak vagyunk, hiszen elveszítettük a mérkőzést, de ettől még ez egy nagyon jó meccs volt. Az első félidőben jól teljesítettünk, főleg a támadójátékunkkal voltam elégedett. A második félidő elején azonban volt egy 6-7 perces megtorpanásunk, amely végzetesnek bizonyult. A végére ugyan vissza tudtunk térni, de az utolsó másodpercek végül a Győr javára döntöttek. Véleményem szerint kicsit sok volt a kiállítás ma, mindkét csapat tekintetében."

Jovanka Radicevic így látta a meccset: "Mindenek előtt gratulálok az ETO-nak a győzelemhez! Nagyon nehéz és kemény csatát vívtunk, jó első félidőt produkáltunk, de a második 30 percben túl sok hibát vétettünk. Véleményem szerint ez volt a kulcs, a Győr ugyanazt játszotta, mi azonban hibáztunk többször, és ezt jól ki tudták használni."

Ambros Martín szerint: "A félidőben csak apróságokat változtattunk, erre volt csupán szükség. Nagyon boldog vagyok, mert túltettük magunkat a közelmúlt nehéz időszakán. Ma bebizonyítottuk, hogy a CSAPAT túl tud jutni egy ilyen mélyponton, és összekovácsolódik. Nem könnyű a helyzetünk, hiszen óriási az elvárás velünk szemben, amelyet egy építkezés időszakában nehéz folyamatosan teljesíteni, az időfaktorral szembe menni a legnehezebb. Továbbra is csak lépésről lépésre haladunk, de amikor majd szükség lesz rá, a csúcsformánkat fogjuk mutatni. Ma azt hiszem, hogy nem két, hanem négy pontot érő győzelmet arattunk."

A nyolcgólos Görbicz Anita visszatérése óta a legjobb formáját hozta: "Nagyon boldog és büszke vagyok a csapatra! Az elmúlt napok edzésmunkáján már érződött, hogy kilábaltunk a gödörből, a Fradi meccs után volt egy nagy beszélgetésünk, amelyre nagy szükség volt. Úgy érzem, ma végre egymásra talált a csapat, fantasztikus munkát nyújtottunk védekezésben, és Heidi is belőtte a gólt, amikor kellett. Dolgozunk tovább, nem állunk meg, nagy célok állnak még előttünk a szezonban."