Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a jól bevált félszezonos bérletértékesítést idén is megtartottuk, hogy augusztusban, az iskolakezdés előtt megkíméljük a családokat egy nagyobb összeg, az egész szezonos bérlet díjának kiadásától. A félszezonos bérletértékesítést a BL továbbjutás rendszere is indokolja. Szurkolóink kényelmét, és környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vettünk, amikor a bérleteken az egész éves érvényességet tüntettük fel, hiszen így nem szükséges a tavaszi szezonra a plasztikkártyák cseréje, és a megújítást a vásárláshoz hasonlóan decemberben akár az interneten is el lehet végezni. A bérletek árai tavaszra nem emelkednek, mind a zöld, az arany- és a kék bérlet is változatlan árakon újítható meg.

A 2015-2016-os szezon tavaszi bérleteinek ára:

- zöld bérlet: érvényes minden tavaszi hazai bajnoki és Magyar Kupa meccsre, továbbá a Bajnokok Ligája hazai középdöntő mérkőzésekre - hosszú oldal: 25.000,- Ft, sarok: 19.000,- Ft, rövid oldal: 12.000,- Ft

- arany bérlet: érvényes minden tavaszi hazai bajnoki és Magyar Kupa, továbbá Bajnokok Ligája meccsre (közép-, és kvalifikáció esetén negyeddöntőre egyaránt), tartalmaz exkluzív parkolást és 3 termékre 20% shop bónuszt – 50.000,- Ft

- kék bérlet: érvényes minden tavaszi hazai Bajnokok Ligája középdöntő mérkőzésre - hosszú oldal: 15.000,- Ft, sarok: 10.000,- Ft, rövid oldal: 7.000,- Ft.

A személyesen elvégzett bérletmegújításhoz kérjük a bérlettulajdonosokat, hogy hozzák magukkal a plasztikkártyát az érvényesítéshez.

Időzítés:

- december 1–15.: meglévő bérletek megújítása.
- december 16. – január 3.: új bérletek vásárlása.

A megújítás és a vásárlás személyesen a Látogatóközpontban zajlik (Győr, Baross utca 21.), online pedig a www.jegymester.hu oldalon.

A januárban induló tavaszi szezonra a jegyárak az alábbiak szerint alakulnak:

- a hazai bajnoki és Magyar Kupa meccsekre a jegyárak változatlanok: hosszú oldal 2.000,- Ft, sarok 1.500,- Ft, rövid oldal 1.000,- Ft, családi jegy 3.000,- Ft (max. 6 fő, ebben max 2. felnőtt)

- a hazai BL-középdöntő mérkőzésekre a jegyárak: hosszú oldal 7.000,- Ft, sarok 5.000,- Ft, rövid oldal 4.000,- Ft.

Várunk mindenkit januártól is az Audi Arénába Európa legerősebb nemzeti bajnokságának és legrangosabb nemzetközi kupasorozatának mérkőzéseire! Szurkoljunk együtt csapatunknak élőben!

Hajrá ETO!