A nyáron lezajlott bérletértékesítés során klubunk tájékoztatásaiban nem hangsúlyozta kellően a bérletek őszi érvényességi idejét és a bérletek tavaszi megújításának szükségességét, amely félreértésekre adott lehetőséget.” – nyilatkozta Kelecsényi Ernő klubelnök. „Szurkolóinkat semmiképpen sem szerettük volna félrevezetni, hiszen hosszú távra építkezünk, és számítunk rájuk a jövőben is. Ezért is csökkentettük az árakat a nyáron. A jövőben kiemelt figyelmet fordítunk a tájékoztatás egyértelműségére, és a szurkolóink maradéktalan kiszolgálására. A szurkolóinkkal kezdeményezett párbeszéd során tisztáztunk minden félreértést, és megállapodtunk aranybérletes szurkolóinkkal, hogy az aranybérletekben jobban közelítjük egymáshoz az árat a szolgáltatásokkal. A mai, konstruktív egyeztetéseinket pedig a jövőben rendszeressé tesszük.” – mondta el a klub elnöke.

Az egyeztetést követően a bérletesek nevében Kovács Mária az alábbiak szerint nyilatkozott: „Örülünk, hogy minden kérdést tisztázni tudtunk a Klubbal. Mindannyiunk számára az a fontos, hogy szeretett csapatunkat segítsük, mi ezt a bérletek megvásárlásával tesszük. Örömmel vettük, hogy lehetőségünk nyílik a bérletekkel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos rendszeres egyeztetésekre is, ahol mindenképpen képviselni fogjuk a szurkolói közösség javaslatait.

A Győri Audi ETO KC mérkőzései januárban kezdődnek újra a téli válogatott időszakot követően, mindjárt két fontos hazai mérkőzéssel: január 3-án a Fehérvárral, 9-én pedig a Buducnost Podgoricával csapnak össze a lányok. A biztatásra nagy szükség lesz, tehát várunk minden szurkolónkat a tavaszi mérkőzésekre is!

Hajrá ETO!

A 2015/2016-os szezon tavaszi időszak bérlet- és jegyárai:

zöld bérlet: érvényes minden tavaszi hazai bajnoki és Magyar Kupa meccsre, továbbá a Bajnokok Ligája hazai középdöntő mérkőzésekre (legalább 13 mérkőzés) - hosszú oldal: 25.000,- Ft, sarok: 19.000,- Ft, rövid oldal: 12.000,- Ft

kék bérlet: érvényes minden tavaszi hazai Bajnokok Ligája középdöntő mérkőzésre - hosszú oldal: 15.000,- Ft, sarok: 10.000,- Ft, rövid oldal: 7.000,- Ft.

arany bérlet: érvényes minden tavaszi hazai bajnoki és Magyar Kupa, továbbá Bajnokok Ligája meccsre (közép-, és kvalifikáció esetén negyeddöntőre egyaránt, legalább 13 mérkőzés), tartalmaz exkluzív parkolást és 3 termékre 20% shop bónuszt – 32.000,- Ft. A 2015/2016-os szezon tavaszi időszakára csak a meglévő aranybérletek megújítására van lehetőség.

A személyesen elvégzett bérletmegújításhoz kérjük a bérlettulajdonosokat, hogy hozzák magukkal a plasztikkártyát az érvényesítéshez.

Időzítés:

• december 1–15.: meglévő bérletek megújítása.
• december 16. – január 3.: új bérletek vásárlása.

A megújítás és a vásárlás személyesen a Látogatóközpontban zajlik (Győr, Baross utca 21.), online pedig a www.jegymester.hu oldalon.

A januárban induló tavaszi időszakra a jegyárak az alábbiak szerint alakulnak:

• a hazai bajnoki és Magyar Kupa meccsekre a jegyárak változatlanok: hosszú oldal 2.000,- Ft, sarok 1.500,- Ft, rövid oldal 1.000,- Ft, családi jegy 3.000,- Ft (max. 6 fő, ebben max 2. felnőtt)

• a hazai BL-középdöntő mérkőzésekre a jegyárak: hosszú oldal 7.000,- Ft, sarok 5.000,- Ft, rövid oldal 4.000,- Ft.