Több mint százan vettek részt az őszi BL-meccsekre indított játékunkon, ahol azokat az állhatatos szurkolókat kerestük, akik messziről is eljönnek élőben szurkolni a csapatnak a Bajnokok Ligája meccsekre. A nagy sikerre való tekintettel külön kategóriára bontottuk a magyarországi és határon túli pályázókat, ennek megfelelően két szurkolónk is nyert 4-4 BL-bérletet, akiket a Hypo elleni meccsen a pályán is köszöntöttünk. 

Jó hír a távoli ETO-szurkolóknak, hogy a játék a BL-középdöntőkre is folytatódik! Tehát a mai naptól várjuk a jelentkezőket, akik szívesen eljönnének a január-februári középdöntő BL-meccsekre élőben szurkolni az Audi Arénába. A nyeremény ezúttal is 4-4 bérlet, továbbra is külön választjuk a hazai pályázókat és a határon túlról jelentkezőket. Az eredményhirdetés ezúttal is a google map segítségével történik. 

Jelentkezés módja:

1. Jelentkezési lap kitöltése és beküldése, amely letölthető innen. A jelentkezéshez kérjük, fotót is csatoljanak magukról.

2. Jelentkezési lap beküldése az alábbi címre: jatek@gyorietokc.hu.

Jelentkezési határidő: december 26. éjfél. A nyerteseket december 27-én hirdetjük ki. A nyerteseknek az első mérkőzésen a bérletek átvételekor lakcímkártyával kell igazolniuk lakhelyüket.

Várjuk a leglelkesebb szurkolóink jelentkezését, szurkoljunk együtt élőben a lányoknak januártól is!

Hajrá ETO!