Tegnap délután tartotta az első edzést az ünnepek után Ambros Martín, aki maga is csak pár napra utazott haza Spanyolországba karácsonyozni.

Az első edzésről a VB-döntős norvég és holland játékosok még igazoltan voltak távol, hiszen egy hét pihenő mindenkinek jár a világverseny után. A kivétel Heidi Löke, aki ezúttal sem bírta mozgás nélkül, és már visszatért Győrbe edzeni.

A csapattagoknak pár nap pihenő jutott, amelyet mindannyian családi karácsonyozással töltöttek. Misi Berzencére utazott haza a szüleihez, és idén párja és annak szülei is velük ünnepeltek már, így neki nagyon boldogan teltek az ünnepek. A klasszikus halászlé volt náluk a menü, és rengeteg süti, amit - Misi bevallása szerint - nehéz volt megállni nem ötször végigenni.

Szimó 24-én a saját családjával ünnepelt, 25-én pedig barátja családjával. Náluk húsleves volt az ünnepi étel, és kacsa. Évi Nádudvarra utazott haza, a Szentestét szűk családi körben ünnepelték, három testvérével és szüleivel. Isteni libasültet ettek, és Évi nagy örömére egészséges sütiket is sütött édesanyja, direkt az ő kedvéért.

Duda a rövid ünnepi időszak miatt nem tudott Brazíliába hazautazni, ezért férje családjához, Macedóniába utaztak. Mindig nagyon szívesen tölti ott az ünnepeket, mert elmondása szerint a család rendkívül vendégszerető és barátságos.

A legnagyobb változás tavaly óta talán Görbééknél volt, akik idén ünepeltek először igazi saját családi körben. Boldi most látta élete első karácsonyfáját, amely mellől nem is nagyon lehetett elvinni, állandóan a fa közelében szeretett lenni. És bár Görbe nem rajong a halászléért, Boldi helyette is megkóstolta a halat.

A teljes csapat 28-án jön össze újra, és Ambros bizonyára kemény edzéseket vezényel, hiszen pár nappal később kezdődik a januári meccsdömping.