1. félidő
Két góllal elhúzott az ellenfél a meccs elején, de hamarosan feljöttünk, és 4-4-nél már döntetlenre álltunk. Ezt követően az ETO átvette a vezetést és a meccs irányítását is, és 2-3 góllal végig előttük jártunk. A félidő végére picit alábbhagyott a lendületünk, így kétgólos előnnyel vonultunk az öltözőbe. A meccs igazi küzdelmes hangulatú, mindkét csapat keményen védekezik, de ez egyelőre nekünk sikerül jobban. Nycke eddig négy góllal járult hozzá az eredményhez, Yvett 3 találatot szerzett, Jana és Heidi pedig kettőt. Csak így tovább Lányok!

2. félidő
A második játékrészt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. A védekezésünk továbbra is kőkeményen működött, sokszor passzív játékig hajszolva az ellenfelet. Kari a kapuban sorra védte a román próbálkozásokat, nem egy ziccert is hárított. Támadójátékunkra a gyorsaság, lendületesség és ötletesség volt jellemző. Számos labdát tudtunk szerezni, amit rendre értékesítettünk gyors lerohanásokkal és ellentámadásokkal. Duda nagyon jó formába lendült, csodaszép átlövésekkel és betörésekkel járult hozzá a csapat jó teljesítményéhez. Irányító poszton leginkább Nycke osztogatta a labdákat és szórta a gólokat, de Misi is kipróbálhatta magát, és szép megoldásokhoz juttatta a csapatot. Szélen Jana nagyon sokat tett hozzá az eredményhez, öt találatig jutott. Összességében megállapíható, egységként működött ma csapatunk. Óriási gratula mindenkinek!

Ambros Martín nyilatkozata a meccsről: "Nagyon kemény összecsapást láthattunk ma, amelyhez a meccs legelétől maximális koncentrációra volt szükség. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés kulcsa ma a védekezés volt, amelyhez az elején elég jó támadójáték is párosult, de elkövettünk hibákat Grubisic ellen. Azonban az ellenfelet hibákra tudtuk kényszeríteni, amelyekből gyors gólok születtek, ez sokat tett hozzá az eredményhez. Ma nagy lépést tettünk előre, de sok ilyen lépésre van még szükségünk a szezon végéig. Szeretném a mai győzelmünket a sérült játékosainknak ajánlani, a csapatomnak pedig maximális elismerésemet kifejezni ezért az elképesztő teljesítményért, amit nyújtottak."

Jana Knedlikova fantasztikus teljesítményt nyújtott ma: "Kiváló volt a védelmünk ma, ebből sok labdát tudtunk szerezni, és könnyű gólokat dobni. Ha mégis hibáztunk a védelemben, Kari rendkívül sziklárd hátteret jelentett mögöttünk, ez is rengeteget számított. Nagyon örülök, hogy végig tartani tudtuk a 100%-os koncentrációt, erre van szükség továbbra is."

Kim Rasmussen, a Bukarest edzője így látta a mai meccset: "A Győr nagyon jól játszott, mint mindig, gratulálok ehhez. Az első félidőben elég jó védekezést produkáltunk, de a támadásaink nem sikerültek, nem volt sebesség a játékunkban, és ezt az ETO kíméletlenül megbüntette gyors gólokkal. Nem mozogtunk eleget lábbal, és 1-1 elleni játékba kényszerítettük magunkat, amely nem ment igazán jól. Látszik, hogy hiányoznak a lövőjátékosaink. A második félidőben javítottunk a védekezésünkön, de megmaradtak a támadóhibáink, és a kapusoktól is több védést vártam volna mint 4 labda. Nagy nyomás alatt játszottunk ma, amelyhez a bírói felfogás is hozzájárult, akik mostanában meglátásom szerint mindig a hazai csapatot segítik.