Nagy megpróbáltatás előtt állnak a lányok e hét végén, a félelmetes Moracsa csarnokba utaznak BL-középdöntőre. A felkészülésről, várakozásokról Ambros Martínt és Kovacsics Anikót kérdeztük:

"Tudjuk, mi vár ránk Podgoricában" - mondta el Ambros Martín vezetőedzőnk. "A Moracsa Arénában mindig telt ház előtt játszunk és hatalmas csatákat. Félelmetes a hangulat, és az ellenfél mindig nagyon kemény, és végletekig agresszív stílusban védekezik. Erre készülünk, és visszük magunkkal az önbizalmunkat, a bátorságunkat a pályára. Ezúttal is nagyon okosan kell játszanunk, türelmesen, taktikusan, a védekezésünk színvonalára pedig még egy lapáttal rá kell tennünk. Mi sportszerű mérkőzésre készülünk, bízunk benne, hogy a Buducnost is." - fejezte ki reményét a vezetőedző.

Kovacsics Anikó szerint nagyon pozitív légkörben készül a csapat: "Szerda óta nagy hangsúlyt fektettünk a taktikai, elméleti felkészülésre, két videózás is be van iktatva a programba. Az elmúlt meccseken jól ment a játék, főleg a védekezés, de támadásban is kezdünk jól összeállni. Ezért nagy önbizalommal készülünk a meccsre, amelynek az első másodpercétől az utolsóig maximális koncentrációra lesz szükségünk. Nyerni megyünk, és megszerezni a csoportelsőséget."