A mérkőzés elején álmos kezdést követően fej-fej mellett haladt a két csapat. A győri lányok a tizedik perctől begyújtották a rakétákat, aminek következtében stabilizálódott védekezésünk, és támadójátékunk felgyorsult, és a játékosok lövőkedve is kedvezett. Fokozatosan növeltük előnyünket, az első harminc pecet követően öt gólos előnnyel vonultunk az öltőzőbe.

A második játékrészben még magabiztosabb játékot produkáltunk a pályán, és tíz góllal is elhúztunk a svédektől. Kari kezdett a kapuban, és sorra hárította az ellenfél próbálkozásait, több perces gólcsendet kényszerítve a svédekre. Azonban tíz gól előnynél kicsit elaludtak a lányok, és pontatlanul játszottak védekezésben és támadásban is, amelynek eredményeképpen az ellenfél feljött 3 gólra. A végén persze megrázták magukat, és hat gólos győzelmet arattak, de minden bizonnyal nem a szezon legjobb játékával.

Henrik Signell, az ellenfél edzője így nyilatkozott a meccs után: "Kemény volt a mérkőzés, pont amilyenre számítottunk. Az utóbbi két évben mi új csapatot kezdtünk építeni, több tapasztalt játékost is elvesztettünk, így a fiatal csapattal nem sikerült végig 100%-os teljesítményt nyújtanunk. Ahhoz hogy a világ egyik legjobb csapatát meg tudjuk verni, erre lett volna szükség. Gratulálok a Győrnek a győzelemhez, és ehhez a csodás atmoszférához is, amelyet az arénában tapasztaltunk."

A Savehoftól a kétgólos Elin Enhörning szólalt meg: "Harcos meccs volt a mai, a védelmünkkel viszonylag elégedettek lehetünk, de nem tudtuk végig tartani a Győrt, így nem volt esélyünk. Mindig szeretünk ide járni, mert a győri hangulat annyira fantasztikus még nekünk, az ellenfélnek is."

Ambros Martín így látta a meccset: "Mindenekelőtt szeretnék gratulálni az ellenfélnek mind a múlt heti, mind a mai teljesítményéhez. A legjobbunkat kellett ma nyújtanunk hogy győzni tudjunk, már az elejétől látszódott, hogy nem lesz könnyű meccs a mai. A védekezésünkkel semmiképp nem lehetünk elégedettek, de egy ilyen hosszú sorozatban benne van, hogy nem indul könnyen a meccs. Azonban megyünk tovább, célunk az, hogy fejlődjünk meccsről meccsre."

Nycke Groot volt az egyik legeredményesebb győri gólgyáros hat találattal: "Én is a védekezésünket emelném ki, ma nem voltunk elég szilárdak és harcosak, és sok hibát követtünk el támadásban is, amelyből az ellenfél indulni tudott, sok könnyű gólt kaptunk a meccsen. A második félidőre összeállt a védelmünk, ekkor el tudtunk húzni tíz gólra is, de sajnos belealudtunk, és hagytuk őket felzárkózni. A legfontosabb, hogy megvan a két pont, megyünk tovább."