A csapat mindenképpen a győzelemért utazik, mert fontos a két pont, de még fontosabb a jó játék. Ezt hangsúlyozta Ambros Martín, aki két videózással és napi egy edzéssel készíti fel a csapatot az összecsapásra:

Most mindenki számolgat és a lehetséges negyeddöntős ellenfeleket latolgatja, de nekünk ezzel nem szabad foglalkoznunk. Mindegy hogy ki az ellenfél, nekünk arra kell törekednünk, hogy mindig jobbak és jobbak legyünk, képesek legyünk a legjobb tudásunk szerint játszani. Tudjuk, hogy Bukarestben rendkívül forró hangulat vár ránk, az ellenfél nagyon erős, világszínvonalú játékoskerettel, és mivel nekik már elmozdíthatatlan a negyedik helyük a csoportban, teljesen tét és nyomás nélkül fognak pályára lépni. Azonban mi is alaposan felkészülünk, csak a magunk játékára kell koncentrálnunk, és szilárd védelemmel, okos, taktikus támadójátékkal meglesz a győzelem.” 

Kari Grimsbö a győri meccsen is kiválóan védett a Bukarest ellen: „A tegnapi videózáson első sorban a saját játékunkat elemeztük, mi az, amit az előző mérkőzésen jól csináltunk, és mi az amin javítanunk kell. Ma lesz még egy videóelemzésünk, amely során pedig az ellenfelet vesszük górcső alá, és az ő játékukat fogjuk analizálni, hol vannak a gyenge pontok. Az biztos, hogy a legjobbunkat kell nyújtanunk, és a maximális időre ki kell nyújtanunk a 100%-os teljesítményt. Fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk, hogy irányítani tudjuk a játékot. Ha ez sikerül, akkor a visszavágón is meg tudjuk őket verni.”

CSM Bucuresti - Győri Audi ETO KC

EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája Középdöntő

2016. február 28. 15 óra (magyar idő szerint)

Játékvezetők: Charlotte Bonaventura, Julie Bonaventura (FRA)

EHF ellenőr: Berndt Dugall (GER)

A mérkőzést a Sport1 televízió élőben közvetíti, továbbá honlapunkon élő szöveges közvetítést adunk.

Hajrá ETO!