A meccs előtt nem számolgattunk, mindenképpen a győzelem volt a fontos Bukarestben, amely végül csoportmásodik helyezést ért. Pontok szerint ugyan a Buducnosttal azonos számú pontot gyűjtöttünk, de a sorrendet a két csapat egymás közötti párharcának gólösszesítése adja, ebben pedig a montenegróiak egy góllal jobban teljesítettek.

A középdöntő után csapatunkból Heidi Löke vezeti a házi góllövőlistánkat 44 BL-góllal, őt követi Amorim 42 találattal, majd Linn 41, Nycke 39, Misi 31 góllal.

És akkor egy kis statisztika a középdöntőről:

A legtöbb pontot, 19-et összesítésben a Rostov gyűjtötte, aki mindössze egy pontot vesztett Budapesten, egyébként minden mérkőzését megnyerte. A Buducnost és az ETO 15-15 pontot gyűjtött, ez két-két vereséget és egy-egy döntetlent jelent mindkét csapat számára. 14 pontos a Vardar, 12 pontos a Fradi és a Larvik, a Nagybánya 10, a Bukarest pedig 9 ponttal kvalifikált a negyeddöntőbe.

Két nemzet: a magyar és a román büszkélkedhet azzal, hogy két csapattal is képviselteti magát a legjobb nyolc között. Ebben pedig mi, magyarok állunk jobban, hiszen az FTC harmadikként, a Győr pedig másodikként végzett, míg a két román csapat mindkét csoportban az utolsó továbbjutó helyen zárt.

A továbbjutó csapatok közül a legjobb gólarányt a Buducnost tudja felmutatni, akinek 53 góllal sikerült többet dobnia, mint amennyit kapott. Ebben az összesítésben a Bukarest végzett a sor végén, akinél a gólarány mindössze 3.
A legtöbb gólt a középdöntőben az FTC dobta: 282-t, a védekezése pedig a gólok számát tekintve a Buducnostnak a legjobb, 211 kapott góllal.

A BL-góllövőlistán hosszú idő után a norvég Nora Mörk (83 találat) vette át a vezetést Alison Pineau-tól (82 találat), őket követik Isabell Gulldén és Ilina Ekaterina 80-80 góllal, illetve Katarina Bulatovic 70 góllal.

A legnagyobb gólkülönbségű győzelmet a Rostov könyvelheti el, aki 17 góllal, 38-21-re verte a francia Fleury csapatát. A leggólszegényebb mérkőzés címet a Fleury-Baia Mare összecsapás érdemelte ki, ahol mindössze 35 gól esett összesen, és ahol a Baia Mare nyert 18-17-re. A legtöbb gól pedig a Larvik-FTC találkozón esett, összesen 68, a végeredmény pedig 37-31 volt a Larvik javára.