A két csapat győri mérkőzésén a bajnokság alapszakában magabiztos hazai siker született. Sulland-ék hatékonyan támadtak és keményen védekeztek, elbizonytalanítva a fővárosi játékosokat. Azonban a 33-22-es győzelemből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni.

„Teljesen más mérkőzést fogunk játszani Dabason, mint amilyen Győrben volt” – nyilatkozta Danyi Gábor edző. „Természetesen örülünk, hogy sikerült győzni az FTC ellen, de biztosak lehetünk, hogy ellenfelünk sokkal nagyobb ellenállásra késztet majd bennünket a Bajnokok Ligája mérkőzéseken. A legutóbbi meccsen mutatott teljesítményünk kell, hogy az alap legyen, és erre még rá kell tennünk néhány lapáttal. Céljaink továbbra is változatlanok, ezek megvalósításához a Ferencváros legyőzésén át vezet az út.” – folytatta a tréner.

„A legnagyobb hiba az lenne, ha elbíznánk magunkat a legutóbbi győzelem miatt!” – kezdi Kari Aalvik Grimsbö. „Az FTC remek erőkből áll, és az utolsó pillanatig küzdenek minden meccsen, ugyanúgy, ahogy mi is tesszük. A szombati meccsen látott hibáinkat javítanunk kell, és teljes koncentráltság mellett jó eredményt érhetünk el már az első meccsen is. Örülünk, hogy több mint 200 győri szurkoló elkísér minket Dabasra és szurkol majd nekünk, erre is nagy szükség lesz.” –mondta a csapat kapusa.

A felkészülési edzésen összefoglalót készítettünk.

Bajnokok Ligája negyeddöntő
2016.04.02. 15:00
Dabas
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC
játékvezetők: Jesper Kirkholm Madsen, Henrik Mortensen (DEN)

A mérkőzést élőben a Sport1 közvetítit, valamint honlapunkon is élő szöveges tudósítást adunk.

Hajrá ETO!