A kincskereső játék április 19-22. között zajlik a döntőben résztvevő csapatok városaiban, kedden, április 19-én épp Győrben kezdődik a kincsvadászat.
A feltételek egyszerűek, bárki részt vehet a játékban, aki szeretné megnyerni a díjat, azaz kettő belépőt a FINAL4-ra, csupán meg kell találnia a Győrben elrejtett kézilabdát.
A klub honlapjára és hivatalos Facebook oldalára április 19-én kedden reggel 9-kor kerül ki az első nyom, mely a labdához és ezen keresztül a budapesti FINAL4-ba vezet. A nyom egy szöveges utalás lesz a labda helyére vonatkozóan.
Amennyiben az első nyomot követően a kincskeresők nem találták meg a labdát, úgy 11 órakor jön a második, szükség esetén 13:00-kor a harmadik, legvégül 15:00-kor az utolsó nyom is közlésre kerül a kincsvadászoknak.

Minden kincskeresőnek tudnia kell, hogy annak, aki a megtalálja az elrejtett kézilabdát egy szelfit kell készítenie vele, meg kell osztania a képet a közösségi médiában, és használnia kell a #ehffinal4hunt hashtag-et! Csak ezen feltételek teljesítését követően kapható meg a nyeremény!

Ilyen egyszerű két jegyet nyerni a WOMAN’S EHF FINAL4 budapesti döntőjébe a Papp László Budapest Sportarénába!