A szezonzáró eseményen a csapat névadó szponzora látta vendégül a játékosokat, a szakmai stábot, a támogatókat és a szurkolók képviselőit. Házigazdaként és a Klub elnökségét is képviselve, Lőre Péter foglalta össze a szezont, visszatekintve az immáron tíz éves együttműködésre. „Az elmúlt 10 évben, amióta az Audi Hungária támogatja a csapatot, kiemelkedő eredményességnek örülhetünk. Nyolc bajnoki cím, tíz Magyar Kupa elsőség mellett hétszer jutott be a csapat a BL-ben a legjobb négy közé, kétszer pedig is el is hódította a serleget. Idén utóbbi ugyan elmaradt, egy hajszállal lecsúsztunk róla, de összességében büszkék lehetünk a mögöttünk hagyott idényre! Csak azt kívánhatom magunknak, hogy hasonló tíz év vagy még több álljon előttünk."

Borkai Zsolt, Győr polgármestere is elismerő szavakkal méltatta a csapat idei teljesítményét: „A lányok az elmúlt években alaposan elkényeztettek bennünket. Most ugyan a BL-győzelem nem lett meg, de egyetértek a csapatkapitány, Görbicz Anita véleményével, aki a döntő után azt mondta, nem vesztette el a csapat a BL-t, mert hetesekkel nem lehet kikapni, hanem nem nekünk jött ki a lépés. Utána a címvédő Ferencvárostól kettős győzelemmel a bajnoki döntőben sikerült visszahódítani a bajnoki címet, így összességében remek szezont zárt a csapat. Bízom abban, hogy hasonló, sőt, még jobb folytatás következik."



Ezt követte a három távozó játékos búcsúztatása következett, Ida Alstad, Linn Sulland, valamint Kovacsics Anikó vette át az ajándékát Pálinger Katalin elnökségi tagtól.

Ida Alstad elmondta, annak ellenére, hogy a szezon felénél csatlakozott a csapathoz, úgy érzi sikerült hamar beilleszkednie: „Szinte egyből igazi csapattagnak érezhettem magam. Nagyon megszerettem itt mindent, Győr városát és a szurkolókat is. Ez az a hely, ahová bármikor szívesen visszatérnék.”

Linn Sulland, pályafutása során először állt idegenlégiósnak, amikor egy éve az Audi ETO-ba igazolt. „Amennyire féltem, milyen lesz idegen környezetben kézilabdáznom, fantasztikusan éreztem magam. Örök élmény marad számomra az itt töltött egy év.”

Kovacsics Anikót az ETO-ban töltött éveiről szóló kisfilmmel és egy hatalmas, „Visszavárunk” feliratú képpel búcsúztatta az egyesület. „Az ETO-ban töltött évek maradnak a legmeghatározóbbak életemben, hiszen itt nőttem fel, itt vált belőlem kézilabdázó. Függetlenül attól, hogy a távozás mellett döntöttem, az itteni élményeket sosem fogom, és nem is akarom elfelejteni.”