A lányok a serdülő bajnokságban a Szombathelyt fogadták, és meggyőző játékkal a végére harmincat "tettek közé" (38:8).
Az NB III-ban Fertőszentmiklóson vendégeskedett az Audi ETO. A múlt heti hazai döntetlen után ezúttal is ikszeltek a lányok (20:20), ám az együttes így is veretlen, hét mérkőzésen 12 pontot gyûjtött.
Bükre látogatott az NB II-ben szereplő csapatunk, amely ugyan egy góllal vezetett a félidőben, végül mégis minimális különbségû vereséget szenvedett (30:28). 
Az NB I/B listavezetője, az Óbudai Goldberger volt a Magvassy Sportcsarnok vendége vasárnap. Az ifik összecsapásán az egész meccsen 5-6 góllal vezető, a végére kicsit kiengedő győriek győzelme nem forgott veszélyben (31:28).
A felnőtt mérkőzésen az első félidőben fej fej mellett haladtak a csapatok, majd a második játékrészben a nagy létszámú, sportszerû szurkolótábor által támogatott Goldberger hét góllal győzte le a kisebb sérülés miatt korán kiváló Drávait nélkülöző Audi ETO II-t (26:33). A találkozó krónikájához tartozik, hogy a Kovács P., Wiedemann játékvezetői páros több téves ítélete ellen tiltakozó Konkoly Csaba a kizárás sorsára jutott. Sok győri szurkolónak volt az az érzése, hogy a sípmesterek be akarják bizonyítani: ők bizony még a magyar ifiválogatott kapitányának is fel merik mutatni a piros lapot...
Az NB I-es ifjúsági bajnokságban a két utolsó őszi találkozóját játszotta csapatunk, és magabiztosan győzte le idehaza a Makót, idegenben pedig a Békéscsabát.

 Békésre utaztak az NB I-es ifi fiúk, és gólgazdag mérkőzésen sorozatban negyedik győzelmüket aratták (35:42).
Elkezdődött, és sajnos a Rába Quelle ETO fiataljai számára be is fejeződött az Országos Ifjúsági Kupa, a Magyar Kupa korosztályos változata. A fiúk Győrben a Tatabányával mérkőztek, és nagy csatában 32:32-es eredmény született. A kupa szabályai értelmében a döntetlen a vendégcsapat továbbjutását jelentette.

Néhány figyelemre méltó egyéni teljesítményről is érdemes szót ejteni: Bánfalvi Vivien kapus mindössze három gólt kapott egy félidő alatt a Szombathelytől, Kovacsics Anikó tizet lőtt a Büknek, ötöt pedig a Szombathelynek. Bognár Barbara kilencszer mattolta a Goldberger kapusait, míg a Makó ellen egyaránt nyolcszor volt eredményes Szegedi Orsolya, Deáki Dóra és Németh Nedda.
A fiúk között Németh Gábor vitte a prímet: tizenkét gólt lőtt a Tatabányának, tizenegyet pedig a Békésnek. Méltó társa volt Horváth Adrián, aki szintén tizenegy alkalommal talált be a Békés kapujába.

A mérkőzések jegyzőkönyvei az Utánpótlás menü alatt megtekinthetők.