Remekül játszik az utóbbi időben Bódi Bernadett, aki magabiztosan értékesíti helyzeteit a szélen. A Rosztov és a Bukarest elleni idegenbeli meccseken hibátlanul játszva fontos gólokat lőve (Rosztovban 4, Bukarestben 6 gól) vette ki részét a győzelmekből. Bodesz januári sérülését követően a szezon kezdésére teljes elszántsággal érkezett, kitartó munkájának meg is lett a gyümölcse! A játékos bekerült a magyar női kézilabda válogatott bő keretébe is a svédországi Európa-bajnokság előtt, de ha ezt a formáját hozza, nem lehet kétséges, hogy játszik-e a kontinensbajnokságon.

Gratulálunk a teljesítményedhez! Ismét a legjobb formádban vagy a sérülésed után…
Köszönöm, örülök, hogy így látjátok. Nagyon sokat dolgoztam a rehabilitáció ideje alatt is, és szerettem volna minél jobb formában elkezdeni az alapozást. Ambrossal jól sikerült a felkészülésünk, és éreztem, ahogy meccsről meccsre jobban megy a játék. Fontos volt a fokozatosság és a türelem.

Hogy látod a csoportot féltávnál?
Fontos hogy már két idegenbeli meccsen is győzni tudtunk, ez pedig sokat jelent. A Midtjylland elleni hazai meccs megadta a jó alapot, utána pedig a munkásabb győzelmek következtek. Itt a Bajnokok Ligájában már nincsenek egyszerű, könnyed meccseink. Nagyon sokat kellett tenni a rosztovi és a múlt heti bukaresti győzelmünkért is. Hasonlóak a meccsek abból a szempontból, hogy az első harminc percet követően hátrányban voltunk, majd a meccs végén már mi örülhettünk. Ebből tanulnunk kell.

Milyen meccsre számítasz a Bukarest ellen hazai pályán?
Óriási küzdelem lesz a pályán. Múlt héten megmutatták, hogy mennyire veszélyesek. Nem szabad félvállról venni a meccset, teljes koncentráltság kell mindenkitől.

A magyar válogatott kapitánya, Kim Rasmussen a helyszínen tekintette meg a múlt heti összecsapást. 6 gólod után várod, hogy az utazó keret tagja leszel?
Természetesen örülök, hogy jó teljesítményt látott tőlem a szövetségi kapitány, de egyelőre nem gondolkodok azon, hogy mi lesz a válogatottnál. Most szeretném minél jobb teljesítménnyel segíteni az Audi ETO-t, a többi jön majd meglátjuk november végén…

Sok sikert kívánunk a következő meccsre és az egész szezonra!

A Bukarest elleni hazai mérkőzésünkön GYERMEKMEGÖRZŐ várja a családokat és gyermekeiket szakképzett szakemberek vezetésével és sok izgalmas tevékenységgel. 

 A mérkőzést a Mirza Kurtagic, Mattias Wetterwik svéd kettős vezeti, a Sport tv élőben közvetíti.

A kapuk 17.00-kor nyitnak.
A vendégszurkolók elkülönítése miatt a P,Q,R szektorok megközelításe az E szektor felől lehetséges. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy Dohányzás csak a kijelölt helyen lehetséges, az Audi Aréna Győrben nyílt láng használata szigorúan tilos! 

Jó szurkolást kívnunk mindenkinek!
Hajrá ETO!