Pénteken kel útra Dániába a Győri Audi ETO KC csapata a Midtjylland elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. A két csapat első meccsén magabiztos sikert arattak hazai pályán Groot-ék, de akkor nem a legjobb összeállításában lépett pályára a lila-fehér alakulat.

„Nagyon fontos meccs vár ránk Dániában, de természetesen a két pontért utazunk, hiszen az még nem dőlt el, kik jutnak tovább velünk a csoportból. Nekünk csak magunkra kell koncentrálnunk, de tudjuk, mind a Bukarest, mind a Rosztov elbukott Ikastban, nehéz ott győzni. Ez az összecsapás teljesen más lesz, mint az első meccs volt, amikor két kulcsjátékosát nélkülözte ellenfelünk. Nálunk most szerencsére mindenki egészséges, de a rövid idő alatt lejátszott sok meccs talán kicsit mentálisan és fizikálisan nyomot hagy a játékosokon, akik eddig nagyon jól teljesítettek, és ehhez csak gratulálni tudok nekik. Fontos meccseken jól játszottunk, átéreztük a dolgok fontosságát, tudjuk milyen fontos időszak ez számunkra. A Dunaújváros elleni meccsen is sokat kellett beleadni egyéni és csapatszinten is. A keret mindenképpen készen áll, de már azért érezni, hogy az ősz végén járunk.” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A találkozót Marko Mrvica – Dalibor Jurinovic kettős vezeti, az EHF ellenőre a német Jutta Ehrmann-Wolf lesz. A találkozó november 12-én, szombaton 15:15-kor kezdődik, és élőben közvetíti a Sport1 TV.