Tatabánya: Pulay – VANCSICS 7, Németh A. 6, Tóth G., Szögi 4, Pavlovics 4, HALÁSZ 8(3)
Csere: KOVÁCS R., Selymes (kapus), Kanyó, Szöllősi 5(3), Muhl
Edző: Füzesi Ferenc
ETO: Hoffmann – Szalafai 5, JÓZSA 8(3), Schuch 3, NAGY T. 9(2), Bognár 3, Pálos 4
Csere: MAJERI (kapus), Széles, Szabó, Harta, Miss
Edző: Tóth László

Hétméteresek: 6/5 illetve 8/5
Kiállítások: 14 illetve 10 perc

Lőgyakorlattal kezdtek a csapatok. Nem telt el tíz perc és már 17 gólt láthatott a közönség, sajnos ebből a hazaiak szereztek tizet. Az ETO nyitott védekezése ezúttal nem mûködött. A Tatabánya szélsői befutások után szerezték góljaikat. Ekkor visszaállt hatosfalra az ETO és Majeri is egyre jobban védett. Ez pillanatokon belül meghozta az egyenlítést (10-10), de ekkor kapust cserélt a Carbonex is és Kovács szinte mindent fogott. Igaz a győriek gyakorlatilag mindent lefelé lőttek és erre hamar rájött a fiatal hálóőr. Szinte nem is töltöttek, csak tüzeltek a csapatok és ebből a hazaiak jöttek ki jobban.
A második játékrész elején úgy tûnt bármi lehet, hiszen többször egyenlíthettek volna a zöld-fehérek, de ilyenkor rendre közbe jött egy technikai hiba, vagy kimaradt egy ziccer. Az elbizonytalanodó és talán egy kissé el is fáradó győriek hiábáit kihasználva meglépett a Tatabánya (28-22). Ehhez hozzájárult az is, hogy Majerit sérülés miatt le kellett cserélni, mert „elvitte” a jobb könyökét egy lövés. De nem adták fel a vendégek és eszeveszett rohanásba kezdtek. Fel is zárkóztak két gólra, de egyenlíteni ezúttal sem sikerült. Így a Tatabánya végül megérdemelten tartotta otthon a két pontot.

Tóth László: Ma nem sok esélyünk volt győzni, mert a Tatabánya labda nélküli mozgását nem tudtuk lekövetni. Küzdünk, harcolunk, de nagyon rövid a kispadunk. Az esélyünk továbbra is megvan a nyolc közé jutásra.