Tisztelt kézilabda barátok!
Kedves Győri Audi ETO KC szurkolók!

Elkezdődött egy újabb év, mely új esélyeket és új lehetőségeket tartogat mindannyiunk számára. Épphogy lezártuk egy fantasztikus győzelemmel a 2016-os esztendőt , de már csak alig pár nap, és ismét pályára lépnek majd a lányok az új évben. Közös szenvedélyünk, a győri zöld-fehér női kézilabda csapat, az Audi ETO KC gárdája a 2017-es évre is a legmagasabb célokat tűzte ki maga elé. A magyar bajnoki cím és a Magyar Kupa ismételt megszerzése mellett természetesen a nemzetközi színtéren is szeretnénk bizonyítani, maradandót alkotni.

A klub vezetése idén is mindent megtesz a csapat sikerességének biztosítása érdekében. Tervünk, hogy továbbra is egy, a nemzetközi porondon is ütőképes keret álljon össze az új szezonra, melyre meggyőződésem, hogy nagyon jó esélyünk van. Már jó ideje megkezdtük a következő évi játékoskeret kialakítását és bízom benne, hogy az elkövetkezendő hetekben már konkrétumokkal is szolgálhatunk Önök felé.

Bizton állítom, hogy játékosaink, edzőink, a klub alkalmazottai és jómagam is mindent megteszünk azért, hogy 2017-ben is győri kézilabdás győzelmektől legyen hangos a sajtó. 

Ehhez természetesen szükségünk van az Önök, a Szurkolók elmaradhatatlan buzdítására és támogatására az elkövetkezendő időszakban is. Kérem jelenlétükkel és szurkolásukkal segítsék csapatunkat 2017-ben!

Ezúton szeretnék Önöknek békés, boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Szurkoljunk együtt a zöld-fehér sikerekért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Sportbaráti tisztelettel:

 

dr. Bartha Csaba
elnök