Sokan voltak kíváncsiak és érdeklődtek a csapat dolgai iránt az ankéton. Számtalan kérdést kapott mindhárom résztvevő. A szurkolókat érdekelte Görbicz Anita jövője, így a világ legjobbjának is megválasztott győri ikon megosztotta terveit a szurkolókkal. „Nem tervezem még befejezni a pályafutásom, a legmagasabb szinten szeretném folytatni a kézilabdát. Egyelőre nem tervezünk a párommal újabb babát, vagyis teljesen a játékra tudok koncentrálni." Érkezett kérdés Görbe terveire vonatkozóan a karriere befejezését illetően is: „Vannak napok, amikor úgy gondolom, szívesen edzősködnék majd a jövőben, átadnám a sok-sok megszerezett tapasztalatot és tudást a gyerekeknek, de vannak olyan napok is, amikor azt érzem, a klubban dolgoznék inkább.”

Kérdéseket kapott Elnök Úr is a csapat jövőjét illetően. Dr. Bartha Csaba elmondta, hogy azért dolgozik ő és a menedzsment is, hogy a csapat számára minden feltétel biztosítva legyen az legmagasabb célok eléréséhez nem csak az idei szezonban, hanem a jövőben is. A rövid távú terveket illetően elmondta, hogy „még zajlanak tárgyalások a következő szezon csapatát illetően, 2-3 játékossal tárgyalásban áll a klub, a cél pedig az lenne, hogy tovább erősödjön a keret. Természetesen a lejáró szerződésű játékosokkal, így például Tomori Zsuzsával, Kiss Évával és Görbicz Anitával is zajlanak az egyeztetések a jövőről. Amint lesznek eredmények, természetesen tájékoztatja a klub a közvéleményt.” A klub elnöke kérdésre válaszolva elmondta, hogy „tervben van a sikeres győri utánpótlásbázis további fejlesztése is, annak érdekében, hogy az Audi ETO felnőtt csapatának szintjére képesek legyenek a tehetséges fiatalok felnőni, a csapatba beépülni. A megfelelő játékmennyiség eléréséhez gyakran a kölcsönadás a legmegfelelőbb megoldás a klub fiataljai számára, és természetesen cél az is, hogy a győri érdekek mellett a magyar női kézilabdázást is segítse a klub a munkájával.”

Ambros Martín sok szakmai kérdést kapott a résztvevőktől, többen kicsit a vezetőedző taktikai elképzelései iránt érdeklődtek, mások a sérültek visszatérésére kérdeztek rá. Arra a kérdésre, hogy meghosszabbítaná-e 2018-ban lejáró szerződését, a tréner a következő rövid választ adta: „Minden további nélkül. Győrnél jobb hely nincs."