Az NB III 8. fordulójában az Audi ETO IV a Dunaszeg csapatát fogadta. Az eddig veretlen csapatunk kiegyenlített első félidő után a második játékrészben folyamatosan 4-5 gólos hátrányban volt, és bár a lányok utolsó percben egy gólra felzárkóztak, egyenlíteni már nem sikerült (33:34).
A Celldömölk látogatott a Magvassy Sportcsarnokba az NB II-es bajnokságban. A tizedik gólig még együtt haladtak a csapatok, ekkor azonban "robbantott" az ETO, és kiütéses győzelmet aratott (43:25).
Az NB I/B-ben Székesfehérváron, a Kodolányi-Cornexi vendégeként lépett pályára az ETO II. Az ifik mérkőzésén egy pillanatra sem forgott veszélyben a győri győzelem (23:34), a felnőttek összecsapásán megizzadtak ugyan lányaink, de végül három góllal felülmúlták ellenfelüket (27:30).

A Rába Quelle ETO fiataljai az NB I-es ifi bajnokságban Tatabányán szerepeltek, és zsinórban ötödször is győzni tudtak (29:33).

 Érdemes megemlíteni néhány, az átlag felett teljesítő játékos nevét: Balogh Zsóka a Dunaszegnek, Burghardt Viktória pedig a Celldömölknek lőtt nyolc gólt. Utóbbi mérkőzésen Horváth Bernadett hétszer talált a kapuba. Őt "irigyelte meg" Szölösi Patrícia, aki a Cornexi ellen volt hétszer eredményes az NB I/B ifi mérkőzésen. A fehérváriak elleni felnőttmeccsen három győri játékos jeleskedett a góllövésben: Bognár Barbara nyolc, Csupor Csenge és Drávai Gyöngyi pedig hét-hét találatot jegyzett.
A fiúk közül Iváncsik Ádám nyolc, Németh Gábor pedig hét alkalommal örülhetett gólnak a Tatabánya elleni mérkőzésen.

A részletes jegyzőkönyvek az Utánpótlás menüben tekinthetők meg.