Csapatunk 5 győzelemmel magabiztosan áll a Bajnokok Ligája középdöntő 2. csoportjának élén, azonban korántsem dőlhetünk hátra, a csoport talán legnehezebb mérkőzése vár ránk. A norvég Larvik HK közvetlenül a győri lányok után, a csoport második helyén várja a 2017.02.12-én esedékes találkozót – 7 pontjával egyelőre nem veszélyezteti a győri elsőséget, azonban a Győri Audi ETO KC legfőbb célja tovább növelni előnyét és bebiztosítani helyét csoportelsőként.

A csapatkapitány, Görbicz Anita kimagasló teljesítményt nyújtott az elmúlt két BL mérkőzésen, Ambros Martin vezetőedzővel és Eduarda Amorimmal a Larvik elleni összecsapást illető elvárásaikról faggattuk őket.

 

Ambros Martin: „A Bajnokok Ligájában szinte soha nem beszélhetünk könnyű mérkőzésről, a Larvik különösen kemény ellenfélnek számít, rengeteg nemzetközi szinten tapasztalt játékossal a soraiban. Igaz, csoportelsők vagyunk, de nem a csoportban elfoglalt hely számít, sokkal inkább a játékosok fizikai állapota, felkészültsége és koncentráltsága jelenthet előnyt – ilyen felfogással készülünk mérkőzésről mérkőzésre.”


Görbicz Anita: „Jó formában lévő Larvikra, ennek megfelelően küzdelmes, jó meccsre számítok a hétvégi összecsapás alkalmával, mely reményeim szerint a Győri Audi ETO KC győzelmével zárul. A csapattal keményen dolgozunk, hogy az értékes pontszerzés mellett a közönség elvárásait is teljesíthessük.”


Eduarda Amorim: „A Larvik ellen kemény összecsapásra számíthatunk, ezért kiemelten fontos, hogy az edzésekhez koncentráltan álljunk és maximálisan felkészüljünk a középdöntő 3. mérkőzésére.”


A mérkőzésen teltház várható, ezért kérjük szurkolóinkat, a torlódás elkerülése érdekében érkezzenek időben az Audi Aréna Győrbe és belépéshez használják az oldalsó bejáratokat is.
A találkozó élő televíziós közvetítése a sport1 TV-n, 16.45-től követhető nyomon.