A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete felhívására egy hivatalos Győri Audi ETO KC mez képezte tárgyát a jótékonysági licitnek. Az árverezés bevétele a Fontányi család mindennapjainak megkönnyítéséhez járul hozzá - halmozottan sérült 17 éves fiúknak, Fontányi Marcinak többek között egy új, speciális kocsira van sürgősen szüksége, hiszen régi közlekedési eszköze már elavult, a 13 év használat alatt többször javításra szorult, azonban a család anyagi segítség nélkül képtelen beszerezni a Marci termetének és igényeinek megfelelő új kocsit.

A Fontányi család 2016 decemberében már járt az Audi Aréna Győrben - Marci ugyanis nagy kézilabda rajongó, rendszeresen követi a győri lányok mérkőzéseinek televíziós közvetítéseit -, s nagy örömünkre szolgált, hogy jó hírrel láthattuk őket viszont, hiszen 2017. február 19-én a Kisvárda elleni K&H női kézilabda liga mérkőzés szünetében személyesen vehették át a mez-licit során összegyűlt 250.000 Ft-ot.

A család nagyon hálás a győri szurkolók összefogásáért és köszönettel fogadta az összegyűlt összeget.
Amennyiben módjukban áll és szeretnének segítséget nyújtani a családnak további speciális eszközök beszerzéséhez, az alábbi bankszámlaszámra történő utalással megtehetik:

Bankszámlaszám: 11773030-10104617
A kedvezményezett neve: Fontányi Gyula

A Fontányi család 2016 decemberében az Audi Aréna Győrben tett látogatásáról, az édesanya Marci állapotát részletező szavairól készült videó ITT tekinthető meg.