Legmerészebb álmaikban sem gondolták korábban a tatabányai fiúk, hogy ilyen sikersorozatot tudhatnak majd maguk mögött, mint ahogy azt valójában véghezvitték az EHF-kupában. Annyit már tudni, hogy biztos továbbjutók a legjobb nyolc közé, azonban a szombati mérkőzésen, az SC Magdeburg – a Bundesliga egyik topcsapata – elleni győzelemmel a csoportelsőséget is megkaparinthatják.

A Tatabánya már szinte „hazai pályán” érezheti magát az Audi Aréna Győrben, olyannyira belakták a győri csarnokot, hogy ismét nagylelkű felajánlást tettek szurkolóinknak kedvezve – minden, a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata 2016/2017-es szezonjának meccseire érvényes bérlettel rendelkező személy ingyenesen tekintheti meg a szombati mérkőzést.

Kérjük azonban szurkolóinkat, hogy ez alkalommal a bérletes helyüktől eltérően, az LJ és YB szektorok közötti, azaz a csarnok felső szektoraiban található szabad ülőhelyeket foglalják el.
Bérleteseink beléptetése az Audi Aréna Shop melletti oldalsó bejáraton, bérletük felmutatásával történik.

A mérkőzés élő televíziós közvetítése 2017. április 1-jén (szombaton), 14.45-ös műsorkezdéssel a sport1 TV-n követhető nyomon.

A Grundfos Tatabánya KC minden érdeklődőt szeretettel vár, buzdítsuk győri lányaink mellett a kék-fehéreket is!