Yvette Broch és Nycke Groot még a Metz elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját megelőzően látták vendégül az EHF TV stábját – a velük készült riportban a Győri Audi ETO KC holland légiósai elmondták, kemény összecsapásra számítottak a negyeddöntőben, ugyanakkor mindig nagyon élvezik is ezeket a megmérettetéseket. Yvette-nek ismerős terep volt az aréna Metzben, hiszen korábbi klubcsapata ellen lépett pályára, mára azonban Győrt tekinti az „igazi otthonának”. Jelenleg második szezonjukat töltik Győrben, mindketten örömmel hosszabbítottak szerződést az Audi ETO-nál, remekül érzik itt magukat, egyre jobban kezdenek magukra találni és nagyon fontos, hogy ambícióik is megegyeznek jelenlegi klubjukéval.
A videó végén értékelték a Bajnokok Ligája negyeddöntő első fordulójának találkozóját, melynek során egy góllal maradtak alul a francia Metz Handball együttese ellen – mára azonban már tudjuk, hazai pályán hatalmas küzdeni akarásuknak és motiváltságuknak köszönhetően összesítésben a Győri Audi ETO KC csapata bizonyult jobbnak és érdemelte ki, hogy részt vegyen a májusi FinalFourban.

Az EHF TV összeállítása – angol nyelven – ITT tekinthető meg. 

Továbbá készült egy vicces riport is a lányokról, melyben olyan kérdésekre adnak választ, mint például: „Melyikük a rosszabb sofőr?”, „Melyikük táncol jobban?”, vagy épp „Melyikük dolgozik keményebben az edzéseken?”.
A reakciók önmagukért beszélnek, a hangulat pedig az örökké mosolygó Yvette-tel és Nycke-vel garantált!

A videó  – angol nyelven – ITT érhető el.