A tatabányai fiúk megállíthatatlanul menetelnek az idei szezon során – nemrégiben Magyar Kupa bronzérmet ünnepelhettek Debrecenben, hamarosan pedig az EHF-kupa negyeddöntőjében a német Füchse Berlin, a Bundesliga élmezőnyében szereplő együttes ellen bizonyíthatják, hogy ott akarnak lenni a végjátékban.

A Grundfos Tatabánya nehéz ellenféllel találja szembe magát a szombati összecsapáson, de nem riadnak vissza a kihívástól, legjobbjukat nyújtva szeretnének helytállni és jó eredményt elérni.

A Tatabánya már szinte „hazai pályán” érezheti magát az Audi Aréna Győrben, olyannyira belakták a győri csarnokot, hogy ismét nagylelkű felajánlást tettek szurkolóinknak kedvezve – minden, a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata 2016/2017-es szezonjának meccseire érvényes bérlettel rendelkező személy ingyenesen tekintheti meg a szombati mérkőzést.

Kérjük azonban az esemény iránt érdeklődő szurkolóinkat, hogy ez alkalommal a bérletes helyüktől eltérően, az LJ és YB szektorok közötti, azaz a csarnok felső szektoraiban található szabad ülőhelyeket foglalják el.
Bérleteseink beléptetése az Audi Aréna Shop melletti oldalsó bejáraton, bérletük felmutatásával történik.

A mérkőzés élő televíziós közvetítése 2017. április 22-én (szombaton), 15 órától a sport1 TV-n követhető nyomon.

A Grundfos Tatabánya KC minden érdeklődőt szeretettel vár az Audi Aréna Győrbe!