Moharos Vivien többször bemutatkozott már mérkőzéseken a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának tagjaként, a beilleszkedésével kapcsolatos körülményekről kérdeztük.
Moharos Vivien: „Nagyon jó érzés, hogy a felnőtt csapat tagjai között tudhatom magam, hiszen már kiskorom óta erre vágytam, megtiszteltetés, hiszen a példaképeimmel léphetek egy pályára, akiktől minden nap újat tanulhatok. Persze izgulni mindig szoktam, de mindenki barátságos és sokat segítenek. Minden alkalommal örülök, ha mérkőzésen is lehetőséget kapok, hogy bemutatkozzak és igyekszem is élni a lehetőséggel.”

Az ifjú balszélső számos rangos díj birtokosa – kétszeres Magyar Kupa és Cell-Kupa győztes, korosztályában nemzetközi és hazai szinten is kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, az idei szezonban pedig a Halbritter-díjat is kiérdemelte.

A DIGI Sport „A nap hőse” című műsorának keretében Vivien azon tehetséges kiválasztottak között tudhatja magát, akikre még hat napon keresztül, egészen április 30. (vasárnap) éjfélig adhatják le szavazataikat – a heti verseny győztese értékes nyereményekkel és „A hét hőse” cím kitüntetéssel gazdagodik.

A barátok, családtagok, kézilabda-szurkolók a hét során a DIGI Sport weboldalán regisztrálva adhatják le szavazataikat Vivienre – a vele készült rövid interjú ITT, Vivien képére kattintva online megtekinthető.

Sok sikert kívánunk Vivien!