Az OSB-s lányok két meccset is játszottak, és mindkétszer magabiztosan győztek.
Múlt kedden Komáromban vendégszerepelt az ETO, ahol 9:1-es "villámrajt" után nem hagyott kétséget afelől, ki a jobb (31:14). A meccs hőse a tíz gólt szerző Kovacsics Anikó volt.
 Hétfőn a Veszprém lépett pályára a Magvassy Sportcsarnokban, a győriek ezen a mérkőzésen is hamar dûlőre vitték a dolgot, hiszen a 8:0-ás kezdést követően már nem volt esélye az ellenfélnek. A találkozó hátralévő részében visszavett a tempóból csapatunk, így az idei szezon eddigi legkisebb gólarányú győzelmét aratta a tabellán második helyen álló veszprémiek ellen (30:22). Kisfaludy Anett hétszer, Szölösi Patrícia pedig ötször talált a kapuba. A serdülő lányok száz százalékos  teljesítménnyel vezetik csoportjukat, az alapszakasz utolsó fordulójában a sereghajtó Dabashoz látogat az együttes.   

A női NB I/B-ben szintén a Veszprém volt az ellenfél.  Konkoly Csaba kisebb mûtétje miatt Róth Kálmán ült a kispadra, és sikeres volt az egynapos  visszatérés. A bakonyi megyeszékhelyen lejátszott ifjúsági mérkőzésen 1:6, majd a 20. percben 4:12 állt az eredményjelzőn, sőt, a második játékrész közepén már 10 gól volt a különbség (10:20). A végére felzárkózott ugyan 5 gólra a veszprémi együttes, ám az ETO győzelme egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben (27:22).


A felnőttek találkozóján az első negyedóra még a hazaiaké volt, ám a zöld-fehérek egy 6:1-es sorozattal átvették a vezetést (9:6). A meccs hátralévő részében folyamatosan 3-4 gólos volt a győri előny, és végül csapatunk meggyőző játékkal gyûjtötte be a két pontot (28:23). Extra teljesítményt nyújtott az ezúttal "visszajátszó" tizenegy gólos Temes Bernadett, valamint a nagyszerû védések sorozatát bemutató Oross Nilla, de nem szabad megfeledkezni Drávai Gyöngyiről (8) és Deáki Dóráról (6) sem.

A jegyzőkönyvek megtekinthetők az Utánpótlás menüpont alatt.