Rekord gyorsasággal fogynak a bérletek a BL és magyar bajnoki címvédő 2017/2018-as szezonban, hazai pályán megrendezésre kerülő mérkőzéseire.
Az elővásárlási időszak alatt (2017. augusztus 14-27.) a 2016/2017-es idényben már érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink újíthatják meg az új szezonbelépőiket, kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett helyükre.
Aranybérleteseinknek – vásárlásuk mellé – különleges meglepetéssel is készülünk!


FIGYELEM!
A belvárosi Látogatóközpont a vasárnapi munkaszüneti nap ellenére is nyitva tart – 2017. augusztus 20-án 9 és 14 óra között – várja a lelkes, bérleteiket megújítani kívánó kézilabdabarátokat!


Az új bérletvásárlók számára 2017. augusztus 28-án indul az értékesítés.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Minden bérletét megújító és új bérletet vásárló szurkolónk számára kedvezményes csomag-vásárlási lehetőséget kínálunk, mely egy db Győri Audi ETO KC törölközőt és egy db „A játék kicsit másKÉPp” fotókönyvet tartalmaz. Ne hagyják ki!
Az akció 2017. augusztus 14-28. között, a készlet erejéig érvényes. Vásárlásra a Látogatóközpontban és az Aréna Shopban van lehetőség.

A bérletek megújításának. ill. vásárlásának helye: Látogatóközpont (9021 Győr, Baross u. 21.)

A bérletértékesítéssel kapcsolatos további részletekért keressék fel korábbi cikkünket vagy weboldalunk jegyinfó felületét!