Egyre fogynak a bérletek a Győri Audi ETO KC együttesének 2017/2018-as szezonban, hazai pályán megrendezésre kerülő mérkőzéseire. A bérletmegújítási időszak (2017. augusztus 14-27.) lassan véget ér, ez idő alatt a 2016/2017-es idényben már érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink újíthatják meg új szezonbelépőiket, kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett helyükre.
A belvárosi Látogatóközpont szombaton (9:00-16:00) és vasárnap (9:00-14:00) is várja az érdeklődőket!
Aranybérleteseinknek – vásárlásuk mellé – különleges meglepetéssel is készülünk!


Az új bérletvásárlók számára 2017. augusztus 28-án (hétfőn) indul az értékesítés.


KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK továbbra is él: Minden bérletét megújító és új bérletet vásárló szurkolónk számára kedvezményes csomag-vásárlási lehetőséget kínálunk, mely egy db Győri Audi ETO KC törölközőt és egy db „A játék kicsit másKÉPp” fotókönyvet tartalmaz. Ne hagyják ki!
Az akció 2017. augusztus 14-28. között, a készlet erejéig érvényes. Vásárlásra a Látogatóközpontban és az Aréna Shopban van lehetőség.

A bérletek megújításának, ill. vásárlásának helye: Látogatóközpont (9021 Győr, Baross u. 21.)
 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS INFORMÁCIÓ
Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, az NB I-es bajnoki program módosulása miatt egy héttel hamarabb kezdődik a szezon a Győri Audi ETO KC együttese számára – 2017. szeptember 2-án (szombaton) 18.45-től a DVSC-TVP csapatát fogadják Ambros Martín tanítványai.Tekintettel arra, hogy az új bérleteseink számára csak rövid idő áll rendelkezésre bérleteik megvásárlására (2017. augusztus 28-tól), a Debrecen elleni találkozóra a jegyértékesítést a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően két órával kezdjük meg az Audi Aréna Győr pénztárában.

Ezt követően 2017. szeptember 4-től (hétfő) online a www.jegymester.hu felületén is megvásárolhatják jegyeiket, személyesen – nem mérkőzések alkalmával – pedig a győri Látogatóközpont várja az érdeklődőket!

További információt honlapunk JEGYINFÓ felületén találnak.