A belvárosi Látogatóközpont (9021 Győr, Baross u. 21.) ma 9:00-14:00 közötti nyitva tartással várja azon érdeklődőket, akik a 2016/2017-es idényben már érvényes bérlettel rendelkeztek a zöld-fehér együttes hazai, az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő mérkőzéseire, és szeretnék új szezonbelépőjüket a lejárt bérletükön feltüntetett helyükre megvásárolni.
Aranybérleteseinknek – vásárlásuk mellé – különleges meglepetéssel is készülünk!
UTOLSÓ LEHETŐSÉG, ne késlekedjenek!


KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK még a mai napon is érvényes: Minden bérletét megújító szurkolónk számára kedvezményes csomag-vásárlási lehetőséget kínálunk, mely egy db Győri Audi ETO KC törölközőt és egy db „A játék kicsit másKÉPp” fotókönyvet tartalmaz. Ne hagyják ki!
Az akció 2017. augusztus 14-28. között, a készlet erejéig érvényes. 


A kedvezményes bérletmegújítási időszak a mai nappal véget ér, holnaptól (2017. augusztus 28. hétfő) új bérleteseink számára indul az értékesítés!

A bérletek megújításának, ill. vásárlásának helye: Látogatóközpont (9021 Győr, Baross u. 21.)


JEGYÉRTÉKESÍTÉS INFORMÁCIÓ
Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, az NB I-es bajnoki program módosulása miatt egy héttel hamarabb kezdődik a szezon a Győri Audi ETO KC együttese számára – 2017. szeptember 2-án (szombaton) 18.45-től a DVSC-TVP csapatát fogadják Ambros Martín tanítványai.
Tekintettel arra, hogy az új bérleteseink számára csak rövid idő áll rendelkezésre bérleteik megvásárlására (2017. augusztus 28-tól), a Debrecen elleni találkozóra a jegyértékesítést a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően két órával kezdjük meg az Audi Aréna Győr pénztárában.
Ezt követően 2017. szeptember 4-től (hétfő) online a www.jegymester.hu felületén is megvásárolhatják jegyeiket, személyesen – nem mérkőzések alkalmával – pedig a győri Látogatóközpont várja az érdeklődőket. 

További információt honlapunk jegyinfó felületén találnak.