Jovanovics maradt ki az utolsó idei bajnoki meccsen, a Budapest Bank férfi kézilabda liga tizennegyedik fordulójában. Vadkerti ugyan bemelegített, de Kurtes edző nem küldte pályára.

Az első félidőben folytatódott a Tatabánya elleni vesszőfutás, elsősorban védekezésben. Szentét már a nyolcadik percben lekapta Kurtes (5-5-nél), de Csalics sem váltotta meg a világot, így a szünetig elsősorban Bajusz és Bendó teljesítményének köszönhetően, ha csak két góllal is, de vezetett a Pick.

A fordulás után Szente visszatért, a védekezés összeállt, s Bendó szárnyalásával, elhúzott a Szeged, s a félidő közepére kialakult hét gólt a végéig megtartotta. Eddig az időpontig összesen három gólt kapott a csapat kapusa. Végre Sutka is fonalat fogott, s Bendó tizedik góljánál, már zúgott a vastaps.

A meccs után jöhetett a megszokott pacsizás a hálás publikummal, s a szokásos jó kívánságok, amit ezúton közvetítek Önöknek, kedves olvasóink. Békés és Boldog Ünnepeket Mindenkinek! S, bár ez a mostani helyzetben abszolút utópisztikusnak tûnik, a jelenlegi állapotában rögzüljön a tabella május végéig!

Pick Szeged - Rába Quelle ETO KC Győr 35-28 (20-18)

Az ifik is győztek:
Tisza Volán SC - Győri ETO FKC 40-34 (22-18)