A szezonnyitó elnöki interjúban már említésre került, szeretnénk azonban megragadni az alkalmat, hogy hivatalosan is bejelentsük új támogatónkat. A Győri Audi ETO KC és a világszinten elismert, kiváló minőségű táplálék-kiegészítőket gyártó SCITEC NUTRITION között létrejött megállapodás értelmében a 2017/2018-as szezontól a zöld-fehérek felnőtt és utánpótlás csapatai számára is folyamatosan biztosított a prémium kategóriás táplálék-kiegészítők széles skálája.

Napjaink élsportjának nélkülözhetetlen részét jelenti az olyan tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, magas minőségű táplálék-kiegészítők alkalmazása, melyek elősegítik a mindennapos komoly fizikai igénybevételen áteső sportolók megfelelő edzettségi állapotának fenntartását, gondoskodnak a sportoló szervezet terhelésre történő felkészítéséről, valamint az izmok, ízületek edzést követő minél hatékonyabb regenerációjáról.

A felnőtt csapat néhány játékosát meg is kérdeztük tapasztalataikról, akik elismerően vélekedtek a SCITEC NUTRITION termékeiről – a fiatal tehetség, Pál Tamara elmondta, gyakran Raging Blood italt fogyaszt, hogy felpörgesse magát az edzések előtt. Nora Mörk sz ISOTEC ENDURANCE izotóniás italra esküszik, de a győri lányok többek között a fehérjeporokat és fehérjeszeleteket is előszeretettel fogyasztják. A zöld-fehérek csapatkapitánya, Görbicz Anita is rendszeresen használ táplálék-kiegészítőket, hogy feltöltse és szinten tartsa energiaraktárait a kemény tréningek mellett, s remek lehetőségnek találja, hogy profi szakemberek által összeállított termékcsomagokból fogyaszthatnak csapattársaival együtt a szezon során.

Klubunk tudatosan, már egészen az utánpótlás korosztályú játékosok bevonásával, életkori sajátosságaiknak megfelelően komoly hangsúlyt fektet a helyes táplálkozásra és a szükséges tápanyag-bevitelre – büszkeséggel tölt el bennünket, hogy mindehhez a SCITEC Ipari és Kereskedelmi Kft. termékei is rendelkezésünkre állnak.