A fiataloknak napi négy és fél óra edzéslehetőséget kell biztosítani, méghozzá szabvány méretû - 20x40 m-es - termekben. Márpedig Győrben három ilyen van: az Adyvárosi sportcentrum, a Krúdy, illetve a Bercsényi Gimnázium tornaterme.

Az önkormányzat segítségével az iskolák igazgatói beleegyeztek, hogy biztosítják a helyet a kézilabda palántáknak. Persze nemcsak az iskolákban, de az Adyvárosi sportcentrumban, sőt a Magvassy sportcsarnokban is edzenek majd az utánpótlásgárdák. Utóbbiban elsősorban az erőnléti edzéseket végzik majd a konditeremben, illetve a karzaton.

Információink szerint felmerült, hogy az új Ikrényi Sportcsarnokban készüljön az utánpótlás, de ezt a megoldást végül elvetették az illetékesek.

A problémát most az jelentheti, hogy a hírek szerint a Magvassyban a két ünnep között szerelik fel a kosárpalánkokat, és festik fel a kosárpályát, s mivel a cég nem akar éjszaka dolgozni, az Audi ETO nőikézilabda-csapata egyelőre nem tudja, hol tréningezzen.

A Győri Audi ETO egyébként kedden este tartotta hagyományos utánpótlás-karácsonyát, amelyen háromszáz gyermek és szüleik vettek részt. A kézilabdapalánták a női bajnokcsapat sztárjaitól vették az ajándékokat és külön díjazták a korosztályok legjobbjait is. A serdülők között Deáki Dóra, míg az ifjúságiaknál - az országban is a legjobbnak választott - Drávai Gyöngyi kapta az elismerést.